Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stary, co wystukam odpowiedz to nie mija 10 minut jak odpisujesz, nie zalezy Ci i wogole i nie masz checi na dyskusje, powtarzasz to trzeci raz, a dyskutujesz zaciekle i starasz sie tutaj wytluamczyc ze te felgi sa do bani, jaki masz w tym interes- napisalem juz wczesniej, dziwne zeby handlarz w komisie wychwalal nowe auta, tosz mozna kupic 3 letnie od niego ktore jest w sumie jak nowe i to za polowe ceny :) Jaki masz interes w tym zeby tutaj to pisac? Olbrzymi, bo nie jestes nigdzie indziej jak na forum swojej grupy decelowej klientow, i to w temacie typka ktory chce kupic felgi... ciekawe czy piaty raz napiszesz tutaj ze Ci nie zalezy :)

Lekcewazace podejscie? To znaczy ze kazdy kto sie z Toba nie zgadza jest ignorantem tak? No fakt, jestes najmadrzejszy :) Ekspert handlarz parapeciarz, tynkarz malarz i kobieciarz :P

Jedyna zaleta przedniego napędu - gdy cofasz, masz tylny napęd.
Opublikowano
Chciał bym tylko dodać od siebie ze jak wcześniej sie wypowiadałem bo tez jestem na etapie kupna felg to gdzie nie popatrzę Vermilion jest w temacie nie powiem felgi 1 klasa z wyglądu tylko nie wiadomo jak z funkcjonalnością przydało by sie zrobić jakiś test może wtedy chętniej ludzie by kupowali te felgi.
Opublikowano
Chciał bym tylko dodać od siebie ze jak wcześniej sie wypowiadałem bo tez jestem na etapie kupna felg to gdzie nie popatrzę Vermilion jest w temacie nie powiem felgi 1 klasa z wyglądu tylko nie wiadomo jak z funkcjonalnością przydało by sie zrobić jakiś test może wtedy chętniej ludzie by kupowali te felgi.

No co Ty przecież mu nie zależy, i on nic z tego nie ma :8)

Jedyna zaleta przedniego napędu - gdy cofasz, masz tylny napęd.
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano
Najczęściej wybierane są do aut które użytkowane są dodatkowo (od święta) gdyż przy ciągłej eksploatacji trzeba je częściej odświeżać.
Co ty bredzisz? I skąd wiesz jacy ludzie i po co je kupują? Felgi są do JAZDY i wszystkie co jakiś czas trzeba umyć. Ani częściej ani rzadziej niż pozostałe.
  • 2 lata później...
Opublikowano
Jestem zainteresowany kupnem felg dare lm 18", czy ktoś z forumowiczów posiada takie i może coś o nich napisać?