Skocz do zawartości

ALUFELGI DARE ? Szit czy ujdzie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Stary, co wystukam odpowiedz to nie mija 10 minut jak odpisujesz, nie zalezy Ci i wogole i nie masz checi na dyskusje, powtarzasz to trzeci raz, a dyskutujesz zaciekle i starasz sie tutaj wytluamczyc ze te felgi sa do bani, jaki masz w tym interes- napisalem juz wczesniej, dziwne zeby handlarz w komisie wychwalal nowe auta, tosz mozna kupic 3 letnie od niego ktore jest w sumie jak nowe i to za polowe ceny :) Jaki masz interes w tym zeby tutaj to pisac? Olbrzymi, bo nie jestes nigdzie indziej jak na forum swojej grupy decelowej klientow, i to w temacie typka ktory chce kupic felgi... ciekawe czy piaty raz napiszesz tutaj ze Ci nie zalezy :)

Lekcewazace podejscie? To znaczy ze kazdy kto sie z Toba nie zgadza jest ignorantem tak? No fakt, jestes najmadrzejszy :) Ekspert handlarz parapeciarz, tynkarz malarz i kobieciarz :P

Jedyna zaleta przedniego napędu - gdy cofasz, masz tylny napęd.
Opublikowano
Chciał bym tylko dodać od siebie ze jak wcześniej sie wypowiadałem bo tez jestem na etapie kupna felg to gdzie nie popatrzę Vermilion jest w temacie nie powiem felgi 1 klasa z wyglądu tylko nie wiadomo jak z funkcjonalnością przydało by sie zrobić jakiś test może wtedy chętniej ludzie by kupowali te felgi.
Opublikowano
  • Autor
Chciał bym tylko dodać od siebie ze jak wcześniej sie wypowiadałem bo tez jestem na etapie kupna felg to gdzie nie popatrzę Vermilion jest w temacie nie powiem felgi 1 klasa z wyglądu tylko nie wiadomo jak z funkcjonalnością przydało by sie zrobić jakiś test może wtedy chętniej ludzie by kupowali te felgi.

No co Ty przecież mu nie zależy, i on nic z tego nie ma :8)

Jedyna zaleta przedniego napędu - gdy cofasz, masz tylny napęd.
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano
Najczęściej wybierane są do aut które użytkowane są dodatkowo (od święta) gdyż przy ciągłej eksploatacji trzeba je częściej odświeżać.
Co ty bredzisz? I skąd wiesz jacy ludzie i po co je kupują? Felgi są do JAZDY i wszystkie co jakiś czas trzeba umyć. Ani częściej ani rzadziej niż pozostałe.
  • 2 lata później...
Opublikowano
Jestem zainteresowany kupnem felg dare lm 18", czy ktoś z forumowiczów posiada takie i może coś o nich napisać?