Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
czy ktoś jest w posiadaniu takiego bmw? interesuja mnie informacje ogolnie gdyz znalazlem zadbany egz i mocno zastanawiam sie na kupnem a z racji ze jest to jednak dosc rzadko spotykany model mam watpliwosci chcialbym wysluchac najpierw opinii uzytkujacych takie cudo pozdrawiam:)
Opublikowano

auto jak auto na szybko:

silnik bardzo dobry wybor sam szukalem 2.5 2.8 albo 3.0 mozna juz sprawnie przyspieszac i r6 maja juz jako taki moment obrotowy wiec ogolem na plus zawsze mozesz zagazowac zeby po kieszeni nie trzepalo:) dobra instalacja nie jest zla i trzeba pamietac ze oszczedzamy PO zalozeniu gazu a nie przed

naped na 4 kola jest rewelacyjna sprawa natomiast drozszy w utrzymaniu wahacze i tak juz drogie do e46 to do 4lapa sa jeszcze drozsze.. zapewne lozyska przod rowniez. Palic bedzie do litra wiecej niz zwyczajna wersja. Ogolem jesli auto na codzien to fajna sprawa zima bajka i warto dolozyc pare zl do tankowania ale bokiem juz sie takim srednio lata w porownaniu do tylnonapedowki.

Opublikowano
dzieki za szybka odp. w sumie nie mysle o wkladaniu gazu gdyz duzo nie jezdze i moje roczne przebiegi oscyluja w granicy 15 tys km wiec mysle ze nie ma sensu. bokiem latac nie zamierzam bardziej cenie komfort i bezpieczesntwo (w x-ie przyczepnosc to bajka jak zauwazylem) takze coraz bardziej przychylam sie do kupna jednak oczekuje jeszcze kilku odp i dobrych rad.