Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Witam

Panowie kiedy bedzie dostepny M3 u nas na rynku?

Zastanawiam sie nad zmiana z mojej 5 na M3

Opublikowano
Z tego co słyszałem po pokazie w genewie auto ma byc dopiero na koniec 2013. Jest trochę wzmianek na ten temat w necie . A produkcja 2014 więc trzeba jeszcze poczekać :)
BALCAMP.PL
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ok to jeszcze czekania jest troche - nic zrobie w swojej Chip i poczekam z 2 lata
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Podobno benzynowa szóstka w rzędzie z potrójnym(!!!) turbo, moc około 450 km, około 650 Nm spodziewane przyspieszenie oscyluje w granicach poniżej 4,5 sekundy. jednym słowem: żyleta! papę z dachu zrywa :) martwię się trochę tym potrójnym turbo, jak się coś zesra za przeproszeniem to chłopaki w serwisie tydzień będą dochodzić która to turbosprężarka hahahah
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ASO Sikora przekazal mi informacje iz M3 planowany jest na koniec 2013 roku ( świat ) u nas w kraju polowa 2014 roku - ciekawy jestem czy to nie jest bubel news
Opublikowano
powinna być na koniec 2013 wchodzić coś takiego ja z upragnieniem czekam na M ale 4 :D