Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio chęć mnie wzmusza w kolejną limuzyne 7er. Chodzi mi dokładnie o L7 , nie myląć z E38 750iL.Teraz pytanie takie, czym się różni L7 Od BMW e32 750iL HighLine ? Czy to też była wersja rządowa ?

Pozdrawiam :cool2:

Opublikowano
L7 to nie jest wersja rządowa, była to wypuszczona mała seria aut przedłużonych sporo więcej niż zwykłe il , co do wyposażenia nie można nic o tym napisać, ponieważ te modele konfigurowało się pod siebie jedyne co ograniczało człowieka to pieniądze, można postawić takich 5 obok siebie i w środku z tyłu będą się różnić wieloma detalami
Opublikowano

Jeżeli mówimy o wersii z opancerzeniem to do tej grupy, kwalifikuje się High Security, jednak w E32 można było doposażyć opancerzenie do HL.

Cieżko popytać ludzi którzy mają L7, bo to rzadkość w PL.

Wiem jeszcze to, że można było dostać L7 z przegrodą, ale to rarytasy z Invidual.

Ktoś wie coś więcej na temat tego samochodu ? :8)

Opublikowano

Ehhh, owiewki w PL muszą być :mrgreen:

Raczej sciągne z Niemieczech.

Ktoś wie coś o eksplotaci takiej 7er ?

Opublikowano

Ehhh, owiewki w PL muszą być :mrgreen:

Raczej sciągne z Niemieczech.

Ktoś wie coś o eksplotaci takiej 7er ? Mówie tu o rynku wtórnym .

Opublikowano

:shock:

Na tej drugiej zęby ziadłem :mrgreen:

Śliczne są.

Hmm... różnią się tylko , od zwykłej e38 750i budą i tylnym wyposażeniem, czy coś jeszcze , jest w nich innego ?

Opublikowano
:shock:

Na tej drugiej zęby ziadłem :mrgreen:

Śliczne są.

Hmm... różnią się tylko , od zwykłej e38 750i budą i tylnym wyposażeniem, czy coś jeszcze , jest w nich innego ?

co?

skoro zęby zjadłeś na l7 to po co ten temat? :lol: :lol:

a moze najpierw kup swoje e32 a potem pomysl o L7 :lol: :lol: :D