Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Niedawno przepaliła mi się jedna żaróweczka od wyświetlacza na zegarach i muszę ją wymienić, przy okazji chciałem się dowiedzieć, czy ktoś przerabiał temat wymiany taśmy wyświetlacza na nową samodzielnie, która jest dostępna na allegro, ponieważ jeśli jest taka możliwość to za jednym razem zrobiłbym to wszystko.

Z góry dzięki za odpowiedzi

Opublikowano
Ja oddalem do typeczka z allegro. Zaplacilem 100zl i mam zrobione wszystko :) bo tez mi żaróweczki siadły i piksele uciekły. Takze polecam gość jest z kątów węgierskich jak byś szukał :)

BMW to nie samochód. BMW to styl życia. :D

4.0 V8 LPG 4 gen

Opublikowano
za 100zl nawet bym sie nie oglądał, ale nie moge znaleźć, no i oczywiście czas przesyłek itd. Potrzebuje na bierzaco samochodu.
Opublikowano
Wyśle ci PW aukcje. A radio działa bez tego :) tylko ze musisz sterowac kierownica :P

4.0 V8 LPG 4 gen

Opublikowano
to nie ma znaczenia bo gosc naprawia tez tamte spod zegarow tylko koszt chyba 150zl.

4.0 V8 LPG 4 gen

Opublikowano
Dokładnie. Polecam go. Kąty Węgierskie 16 bodajże. Byłem osobiście i w cenie powymieniał mi przepalone żaróweczki. Zajęło mu to 40min. Także również polecam.