Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podejrzewam umnie wadliwom prace przeplywomieza.

Moj znawca(mechanik)mowil ze niema INPA ani DIS ale ze moze mi odczytac wartosci przeplywomieza tym co ma, a potem ewentualni zapytal sie na forum czy sa poprawne.

Moje pytanie czy dac sobie spokoj i jechac do service BMW zaplacic 50euro i miec pewosc czy dac znawcy za 20euro.

Opublikowano

jak serwis 50 a jakiś "czesiu" 20 co ma tylko program i nie umie z niego nic odczytać to ja bym się nawet nie pytał i pojechał do aso i miał pewność ze to dobrze sprawdzą.

a jakie masz objawy ze obstawiasz przepływke?

Opublikowano

Brak mocy,nieraz na niskich obr. nieraz na wysokich.Zauwazylem tez ze jak ciagnie az milo to wskazowka spalania na kazdym biegu idzie do konca,a jak nie ciagnie albo ledwo to na 3 biegu juz nieidzie do konca na max przyspieszeniu.

Chce sprawdzic a raczej miec pewnosc czy przeplywka nie szwankuje zanim wymienie.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jeżeli znawca jest sprawdzony to nie ma potrzeby jechania do serwisu.

Jeśli nic o nim nie wiesz-jedz do serwisu.

Opublikowano

Znawca oczywiscie sprawdzony, jak narazie zawsze zadowolony bylem.

Wsumie to i tak nie uzyskalem odp. na moje pytanie.

:duh: Czy jak niema INPA-DIS. tylko cos innego, co sprawdzi wartosci przeplywomieza i czy takie cos poda prawde? o to chodzi :duh: