Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ojciec szuka autka, możecie spojrzeć fachowym okiem na tego delikwenta ?

I czytałem opinie o tym silniku i że nie za ciekawy, bo urywa się łańcuszek, ojciec wyjeżdza do holandii wiec dlatego dieselek, nada się ta sztuka? I może macie jakiegoś znajemoego w ASO, który odpłatnie by potwierdził przeszłość samochodu. Pozdrawiam

http://otomoto.pl/bmw-320-320d-163km-xenon-navi-dvd-pdc-C27808054.html

Opublikowano

Rok oczywiście 2005 :duh:

W tym silniku nie ma problemów z łańcuchem rozrządu.

Wyposażenie dobre, cena też. Potwierdzić przebieg w ASO i może wrto blizej sie przyjrzeć

Opublikowano
Zastanawiałem się na nią, jednak brewki, spojlery i inne dziwactwa lekko mnie odstraszyły...
Opublikowano
@Iskora myślisz, że to był taki bolid młodego wieśniaka? Może poprostu ktoś dbał o niego tyle, że w taki sposób przez totalne bezguście czasami tak jest, ale też się zastanawiałem nad tą kwestią aczkolwiek nie wiem czy może to przekreślać samochód z góry. Poczekam na jeszcze jakies opinie, może ktoś jest z kołobrzegu i mógłby zobaczyć jak to wygląda z bliska? Najbardziej intryguje mnie fakt ze sprowadizł samochód pół roku temu i teraz chce go sprzedać, ciekawe co może być powodem, może zbliżający się kosztowny servis? hmmm..
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Beznadziejnie duża szczelina pod przednimi drzwiami kierowcy, lakier też w tym miejscu cieniowany.
Opublikowano

Pod drzwiami pasazera z tej strony tez. Rzuca sie w oczy z kilometra.

Tylne lampy tez zmieniane, albo ktos tunningowal na ciemne albo i tak musial zmieniac.

Raczej jakis solidny obitek to autko. Cena nie jest porazajaco dobra.