Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Pisze z racji zakupionego E60 :) poniewaz mam problem z wyswietlaczem (całym sterowaniem w monitorze) po odpaleniu auta wyskakuje BMW nastepnie ukazuje sie panel sterowania ale nie chce wejsc w menu i inne ustawienia.Po wizycie u znajomego mechanika wgrywany był 2 razy soft i niestety nie pomoglo zawiesza sie nadal teraz jedynie po właczeniu parktronik wyswietla sie auto na monitorze i zaraz pozniej wyskakuje komunikat w dalej nie znanym jezyku ITALY hmm..prawdopodobnie jest walniete cale to sterowanie.......i jesli mozecie mi pomoc ???????? prosiłbym o link z allegro owej (czesci -komputera do wymiany) podobno droga sprawa 1500-2000zł lub jakiejkolwiek podpowiedzi na ten temat

Dziekuje Pozdrawiam:) wszystkich Znawców i Miłosników BMW :roll:

Opublikowano
Ta jednostka nazywa sie ccc i można ja naprawić, wkllepujemy w Google naprawa ccc i będzie taniej.
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszlo
Opublikowano

fakt pierwsze to pokretlo do sprawdzenia :) choc watpie poniewaz przycisk menu tez nie dziala ale gdy wcisne przycisk od parktronik to wejdzie na chwile i znów komunikat

wyswietla. A moze jakies namiary na ludzi sprawdzonych.... sie tym zajmujacych bedacych w temacie :roll:

Dziekuje za podpowiedzi :) Pozdro...

Opublikowano
Jeśli masz luźne pokretlo to prawdopodobnie brak komunikacji z ccc podstaw inne i będzie łatwiej określić .
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszlo
Opublikowano
Tomek1708 dzieki bardzo za porade..............szukam kontrolera na podmianke :8) moze cos z tego bedzie Pozdro&Thx :cool2:
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Podziekowania kolegów z Forumi podsuneliscie mysl ze jest to do naprawienia.....a juz bylem zrezygnowany ze pozostaje tylko wymiana :cool2: