Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. przy 120km/h jadąc prosto samochód ucieka na prawą lub na lewą stronę. Patrzyłem czy nie ma luzu na łożyskach i niby nie ma. Czy to wina tulejek ? czy tulejek na belce ?? Miał ktoś podobny problem ?? Jeżeli tak to proszę o pomoc. :D
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To najprawdopodobniej tuleja pływająca L lub P
Opublikowano
podnosiłem. przyczyną jest luz na tylnych górnych wahaczach. jakiej firmy wahacze polecacie ?? mam lamfordera za 230 zł brutto sztuka. lub kager 180 brutto sztuka lub mog 240zł sztuka. jaki polecacie ??? ;)
Opublikowano
właśnie tak myślałem :D kolego powiedz mi jeszcze czy w mojej bemie cczujnik od abs w lewym kole jest koloru niebieskiego ?? 97rok bemy. bo świeci mi asc i czasami na dołach zaświeci się abs... i chcę zamówić czujnik absu. tylko nie wiem czy idzie niebieski czy czarny. Proszę o radę. :)
Opublikowano
ja mam z ATE za 180zł brutto. tylko ma niebieską wtyczkę ja mam e 39. i nie wiem czy on będzie dobry ...
Opublikowano
to spox. nom TRW też nie jest złe. Polecam klocki. Pracuję w sklepie z częściami do tirów i powiem Ci szczerze że nie narzekają klienci biorą TRW jest tańszy od TEXTARA 100zł i mówią że jest mała różnica przelatanych km. :cool2: