Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie/Panie , mam problem w mojej E36, na 99% jest to nagrzewnica. Czy może ktoś wie gdzie ona się w tym aucie znajduje ? Szukałem po wielu forach ale wiele sprzecznych informacji jest ... Auto jest w wersji na rynek niemiecki model sedan, produkcja 1996 r. czyli po lifcie, z klimatronikiem, skrzynia manual.

Może znacie jakiegoś dobrego fachowca który może na 100% potwierdzić problem i zająć się ewentualnie naprawą za przyzwoite pieniądze na terenie Warszawy ?

Dziękuję z góry i pozdrawiam, Rafał.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nagrzewnica wymieniona , faktycznie deska była do zdjęcia , ale poszło ;) Nagrzewnica Behr/Hella za 195 zł nówka plus 500 zł wymiana....ech...no ale jest wszystko jak z fabryki :)

Dzięki za pomoc , post uważam za zamknięty.

Opublikowano
Tak , wszystko w porządku, zero jakiś stuków i trzeszczenia, szukałem taniej , ale niestety to była najlepsza opcja i trwało około 6 godzin, więc myślę że w miarę sprawnie ... No ale nie jestem fachowcem w tej kwestii ;)