Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam wszystkich. mam problem z moim e46 coupe 2001r 318ci m43. problem polega na tym ze dzis wieczorem samochód, wszystkie szyby, szyber dach samoczynnie sie otwarły. czy ktos moze wiedziec co to moze byc?? zdarzyło mi sie do drugi raz, wczesniej jakis pol roku temu. prosze o pomoc. dziekuje pozdrawiam
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

wilgoć i problemy z elektryką.

mój kumpel po dzwonie miał tak samo.

jak popadało szyby się do połowy otwierały.

niestety przyczyny nie ustalono bo sprzedał.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
z powodu nie domkniecia sie do konca jednej z szyb ,badz uszkodzony którys siłownik zamka :D Nie dawno przerabiałem to u siebie .Objawy identyczne jak piszesz auto zamkniete i po jakims czasie sie otwieraja wszystkie szyby ,dach i centralny Ja akurat miałem uszkodzony podnośnik szyby prawy tył ,który nie domykał szyby do konca
KOZIOL
Opublikowano
Dzieki za odpowiedz. Jutro zaczne dzialac bo moze cos byc na rzeczy z tym silownikiem poniewaz od dluzszego czasu nie dziala mi silownik z prawej strony tzn nie otwiera sie z pilota ale za to sie zamyka. Musze to naprawic i potem sie zobaczy. Pozdrawiam
Opublikowano
ja cos takiego mialem ... i sie okazalo ze po wiązce przewodów dostawała sie sie wilgos i robilo sie zwarcie. Ta wiązka w drzwiach kierowcy
BUNIA :)