Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, otwierając kluczykiem drzwi kierowcy (otwiera się selektywnie - pierwsze przekręcenie tylko drzwi kierowcy - drugie przekręcenie wszystko pozostałe - działa to tak samo jak z pilota).

Ale jak otwieram kluczykiem bagażnik to otwiera się tylko klapa a drzwi nie. Da się to zmienić/zaprogramować, aby po otwarciu kalpy kluczykiem odskakiwały również bolce drzwi? (w poprzedniej E38 otwierając bagażnik otwierało się wszystko).

Proszę o wskazówki

Opublikowano

to ja mam jeszcze dodatkowe pytanie:

-jak trzymam guzik otwierania na pilocie długo, to otwierają się wszystkie szyby i szyberdach, bardzo fajne :)

ale z pilota nie da się tego zamknąć, lub nie znalazłem triku jak ?

trzeba podejść wsadzić kluczyk w drzwi przekręcić i przytrzymać - to się samo zamknie

Czy da się przeprogramować, lub jaki jest trick na zamykanie szyb i szyberdachu z pilota ?

Opublikowano

jak naciskasz gimuzik od otwierania bagaja i otwieraly sie drzwi? jak rzeczywiscie tak bylo to na pewno da sie zaprogramowac chyba ze to jakas samorobka byla np. podpiecie zamkow do bagaja

co do szyb to trza mocno i dlugo trzymac pstryk od zamykania jak nie dziala to moze baterie cza zmienix

Opublikowano
NCSem....ale nie mam pojecia czy jest taka opcja a jak tak to która to... bo nie slyszalem o takiej :)

Chodzi mi właśnie oo pozycję, która wymaga zmiany...