Skocz do zawartości

dzwi w stylu "lambo"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

"ale ty myslisz powaznie o takich drzwiach???moze jescze przemysl to porozmawiaj z rodzicami....."

zarabiam i utrzymuje sie sam z nikim nie musze rozmawiac, :nienie:

ogolnie chcialem poznac opinie wiekszosci, czy zaloze? pewnie tak , zrobie sobie prezent na gwiazdke :mrgreen:

pozdrawaim

B - M - W

http://img135.imageshack.us/img135/9788/160x80houseofflyingdaggers202t.jpg

Opublikowano

Bax, Twoja opinia jest dla mnie malo istotna, ale mimo to nie zycze sobie zebys mowil ze bredze, bo tak to rozmawiaj z rodzicami...

Tak jak pisalem wczesniej, nie podoba Ci sie, nie komentuj. Nie wiem czy Ty bys chcial uslyszec ze jestes burakiem, zaprezenuje swoje auto, tez sie chetnie posmiejemy...

Opublikowano
  • Autor

czasem sie dziwie forumowicza, jesli ktos pyta o rade toniech ja dostanie, a nie gradobicie glupich uwag, jak pisalem i jeden z koloegow zauwazyl chcialem poznac opinie Wasza, moze ktos mial okazje miec takie dzwi.

A tu takich wypowiedzi sie nie spodzewalem.

Mysle ze wiecej nie pokusze sie pytac o takie "pierdy", bo nie mam zamiaru wysluchiwac jakis tepych uwag w stylu "porozmawiaj z rodzicami" bo tak naprawde nie znasz mnie kolego, i ten tekst akurat nie byl namiejscu! jesli nie wiesz co mam na mysli to sie domysl. -nie che nikogo obrazac itp. -

pozdrawaim i dzieki za wszystkie opinie

ps. ten post nie mial nic wspolnego z zalozeniami typu:

teraz zaloze sobie jeszcze skrzydla do mojej e-36 i bede latal :duh:

B - M - W

http://img135.imageshack.us/img135/9788/160x80houseofflyingdaggers202t.jpg

Opublikowano
  • Moderatorzy

Niestety temat upadł dość nisko więc zamykam.

Dodam tylko na koniec...

To prawda że o gustach się nie dyskutuje. Natomiast na tym forum nie jesteśmy zwolennikami lexus looków, szpachli, skrzydeł na klapach bagażników, świecących spryskiwaczy, lambo doorsów i wszelkiej maści innego WT. Więc jeśli czyjś gust podpowiada mu że takie rozwiązania w BMW są w porządku to niestety pomylił forum. Jest wiele innych w sieci gdzie spotka się z większym uznaniem. Więc po co tu się męczyć?

Pozdrawiam

Admin

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.