Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

nosze sie z zamiarem wymiany foteli z tym ze fotele sa w jasnych skorach - bananowe :)

przegladalem alledrogo ale nie widzialem boczkow w takiej tonacji ?

czy nie bedzie sie gryzlo to ze fotele beda jasne a tapicerka drzwi ciemna ?

moze ktos dysponuje zdjeciami jak to bedzie wygladalo ?

• Zarejestrowani
Opublikowano
Hmm... wydaje mi się, że może to dobrze wyglądać (oczywiście kwestia gustu, ale moim zdaniem będzie fajnie i oryginalnie) pod warunkiem, że fotele będą w nienagannym stanie - bo się będą bardzo wyróżniały. Oczywiście na żywo tego nie widziałem. W tej sytuacji, też fajnie byłoby zrezygnować z koloru szarego, który pewnie masz w górnej części wnętrza i przejść np. też na czarny. Czyli całe wnętrze czarne a tylko fotele jasne (przynajmniej ja miałbym taką wizję).
Opublikowano
Hmm... wydaje mi się, że może to dobrze wyglądać (oczywiście kwestia gustu, ale moim zdaniem będzie fajnie i oryginalnie) pod warunkiem, że fotele będą w nienagannym stanie - bo się będą bardzo wyróżniały. Oczywiście na żywo tego nie widziałem. W tej sytuacji, też fajnie byłoby zrezygnować z koloru szarego, który pewnie masz w górnej części wnętrza i przejść np. też na czarny. Czyli całe wnętrze czarne a tylko fotele jasne (przynajmniej ja miałbym taką wizję).

dzieki :) ewentualnie mozna by bylo pokusic sie o wymiane tego materialu w boczku drzwiowym przy tym panelu do podnoszenia okien o ten sam kolor :) albo zostawic serie :) a listwy nad schowkiem w boczkach i kolo galki zmiany biegow walnac czernia fortepianowa :)

• Zarejestrowani
Opublikowano
No powiem Ci... że myślę, że fajnie by to wyglądało :) Tylko wtedy obowiązkowo podsufitka i wszystkie plastiki czarne, boczki też raczej zostawiłbym czarne. Wszystko czarne i tylko fotele M-Pakiet w jasnej skórze.
Opublikowano
No powiem Ci... że myślę, że fajnie by to wyglądało :) Tylko wtedy obowiązkowo podsufitka i wszystkie plastiki czarne, boczki też raczej zostawiłbym czarne. Wszystko czarne i tylko fotele M-Pakiet w jasnej skórze.

:cool2:

do czerwca mam srodki finansowe wiec trzeba brac sie za realizacje :D

pozniej kupno 4 kolek dla bobasa :P

Opublikowano
Jakaś na pewno, możliwe że kraj produkcji jest inny, ale fotele są takie same więc nie widzę problemu

wiem ze takie same :) ale kupujac angola bedzie pewnie bedzie trzeba cos kombinowac z ta nieszczesna mata :duh: fotel kierowcy (angol) bedzie teraz fotelem pasazera a jezdzac sam nie chce przeciez jezdzic z nasadka zeby nie pipczalo a lutowanie diody i kondensatora... ? nie chcialbym sie przekonac w razie "W" jak sie zachowa taki uklad