Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich !

Miłośnikiem E30 jestem od 16 lat, co śmieszniejsze jest to, że mam 24 lata. Od tamtej pory marzyłem tylko o posiadaniu E30. Inni zachwycali sie na początku gangsterską czarna E34 a poźniej E36 Coupe a ja nie zmiennie E30 tyle ze później wymierzyłem w stone Convertible z racji, że jestem motocyklistą i cenie sobie wolność, kontakt z naturą i wstręd do puszek a Cabrio to już co innego.

Przegladając od wielu lat notorycznie www.e30.de za każdym razem wzdychałem gdy widziałem muskularną e30stkę - (///M3). Nawet nie mażyłem o takiej, biorąc realia. Los chciał inaczej, mając M5 E34 i widząc w zasięgu M3 szybko podjąłem decyzję o sprzedaży M5.

I pomyśleć, że wcześniej w rozmowie z kumplami mówiłem, że gdy wygram w totka to nie kupie nowej Bety tylko ukochane, wyśnione BMW ///M3 E30 Cabrio. I tak do dzisiaj z szacunu mówię do Niej w rodzaju żeńskim. Jeszcze ani razu na nią się nie zdenerwowałem nie nakrzyczałem.

Teraz z dumą mogę się ujawnić na forum z prośba o ujawnienie tych ktorzy mają te bezwątpienia piękne auta.

Prosze o kontakt ze mną i foto tutaj!

Dzieki z góry.