Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Spoko było, posłuchaliśmy na żywo Enej i wróciliśmy do domu :) Tak jak kacpercio pisze, trzeba już zacząć spoty organizować w warunkach barowych :) PabloM szkoda że nie dojechałeś, ale myślę jak % pójdą w ruch to i Ty się pojawisz, nie zostawisz nas w potrzebie :D
Opublikowano

pewnie, że się spotykają. kilka aut BMW wczoraj widziałem ;) dwa driftowozy i jednego rolkarza.

a! i cała kuweta puściutka była.

http://emoty.blox.pl/resource/4_1_107v.gif

" Producenci dopuszczają zużycie 1 litra oleju na 1000 km. To tak, jakby uznać, że człowiek mający 38,5 st C jest zdrowy."

Opublikowano
Spoko było, posłuchaliśmy na żywo Enej i wróciliśmy do domu :) Tak jak kacpercio pisze, trzeba już zacząć spoty organizować w warunkach barowych :) PabloM szkoda że nie dojechałeś, ale myślę jak % pójdą w ruch to i Ty się pojawisz, nie zostawisz nas w potrzebie :D

%%%%% ? obecny :mrgreen:

Opublikowano
ja jako członek klubu AA zawsze ciężko przeżywam jak inni piją.... ;) chyba że reszta też przy soczkach, chociaż jak pamiętam to Paweł za kołnierz nie wylewa :cool2:
Opublikowano
ja jako członek klubu AA zawsze ciężko przeżywam jak inni piją.... ;) chyba że reszta też przy soczkach, chociaż jak pamiętam to Paweł za kołnierz nie wylewa :cool2:

W razie czego to pewnie będziesz miał towarzysza z klubu anonimowych abstynentów w osobie Waldka ;)

jeszcze nie wiem czy będę mógł zostać do piątku...

Ta opcja dużo lepsza. Pisz podane do żony ;)

W piątek trzeba się w pracy pojawić więc spożycie na kulturalnym poziomie będzie :)

Opublikowano
Żona akurat nie jest problemem, ostatnio z czasem nie jest moim sprzymierzeńcem... zobaczymy co się da zrobić do czwartku jeszcze sporo czasu :cool2:
Opublikowano
PabloM szkoda że nie dojechałeś' date=' ale myślę jak % pójdą w ruch to i Ty się pojawisz, nie zostawisz nas w potrzebie :D[/quote']

%%%%% ? obecny :mrgreen:

To co w czwartek lub w piątek odkażamy ? ;)

U mnie roznie z tym czasem. Ale postaram sie wszystko pogodzic.

Opublikowano

To jakby ktos jeszcze nie wiedzial, w warszawie pojawil sie nowy zawodnik z M3 E9x ;)

Jeszcze czekamy na hipka i normalnie zaloze drugie form ///M///Warsaw ;)

a swoja droga jak czytam wasze posty ostatnio dosc monotematyczne to zacytuje wam dowcip w klimacie ktory znalazlem na fb

Co krzyczy pod oknem syn alkoholika?

.

.

.

.

.

.

Tato rzuć picie!