Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

chce wymienic z przodu amorki i sprężyny. Sprężyny juz wybrałem i beda KYB ... natomiast co do amorkow to zastanawiam sie nad Monroe i bilstain B4. Interesuje mnie opinia osob ktore juz montowaly i jezdza na takich amorkach . O monroach slyszalem ze sa twarde i krotko wytrzymuja natomiast bilstain jest najleszy ( tak mi sie wydaje ). sachsy sa za drogie jak na 12 letnie auto wiec odpuszczam. czytalem juz podobne tematy... ale jakis konkretow w nich nie znalazlem :D

BUNIA :)
Opublikowano
znalazlem zestaw ( amorek + odgoje + osłona) Monroe reflex za 450 i bilstainy b4 zestaw taki sam za 590 ... taraz pytanie ktore :)
BUNIA :)
Opublikowano
Ja u siebie mam komplet marki Kyb i nie narzekam. Moim zdaniem mają dobry stosunek ceny do jakości. Według mnie nie są wiele gorsze od oryginałów i trzeba wziąć pod uwagę że nasze drogi nie dają szans żadnym amortyzatorą.