Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Chciałem poruszyć temat ksenonów. Nie chodzi mi o jakieś chińskie podróbki HID tylko o oryginalne przetwornice soczewki i lustra. Dokładnie chciałem się zapytać czy lampy bez klosza z e-39 podejdą do e-34. Jeżeli nie to jak podłączyć przetwornice z e-39 do instalacji z e-34 i jak założyć żarnik. Myślałem jeszcze o wymianie kloszy na gładkie aby światło nie rozpraszało się na załamaniach oryginalnego klosza. Robił ktoś takie zamiany bo moje światła są tragicznie a nie chce kupować śmiesznych angel eyes. I jeszcze temat ringów. CCFL czy SMD?

viewtopic.php?f=71&t=117569

Opublikowano

Zmień nazwę tematu bo pójdzie do zamknięcia.

Ja to bym ten temat odpuścił..lepiej kup używane oryginalne lampy w dobrym stanie albo nawet jakieś zamienniki, ringi w e34 to wogóle porażka totalna.

Zresztą za ksenony bez samopoziomowania i spryskiwaczy porywają dowodziki :nienie:

(OO=[][]=OO)

Jeżeli Bóg byłby za przednim napędem to chodzilibyśmy na rekach!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

wymienisz szkła od lamp krótkich, wyczyścisz soczewki światło będzie zdecydowanie lepsze

ringi do e34 po prostu nie pasują

http://img571.imageshack.us/img571/2675/57735638496931821246812.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.