Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie

Sprawa wygląda tak że mam 15tys i chciał bym kupić e46 benzynę(z zamiarem zrobienia gazu ) bo raczej w trasy się rzadko wypuszczam rocznik nie ma dużego

znaczenia. Czy mógł by mnie ktoś pokierować jaki silnik będzie najlepszy.

thx

Opublikowano (edytowane)

:shock:

Kolego :search: takich tematów kilka znajdziesz.

Rocznik nie ma znaczenia :?:

Tzn może byc albo 1998 albo 2003? :duh:

Najlepszy silnik benzynowy? - to silnik z którego słynie BMW - R6 - najmniej awaryjny i praktycznie najlepszy to M52TUB28, a najsilniejszy to M54B30

Edytowane przez Martines_Lesz
Opublikowano
budżet tak jak widać 15 tys a rocznik nie mam znaczenia bo nie spodziewam się że kupie coś wyżej niż 2001 za ten hajs chodzi o jakieś sugestie dotyczące silnika jaki wybrać i później na co zwracać uwagę przy kupnie właśnie takiego modelu
Opublikowano

Sorry poprawiłem - jeszcze sie nie obudziłem :cool2:

Ja bym szukał 323 lub 328 z roczników 98-99 - i brał to co bedzie w lepszym stanie.

Wczesniej miałem 323 w automacie i jezdziło sie super.

Opublikowano

:lol: dzięki za podpowiedź na 328 i 330 raczej mnie nie stać więc chyba będzie 323 ale manual

chodzi o silnik M52TU ?? 323i ??

Opublikowano
dzięki będę się za takim rozglądał chodź nie ma ich dużo jak ktoś coś jeszcze chce dołożyć do tematu to śmiało a 318 też będzie spoko ? :roll:
Opublikowano
za 15.. to szukaj z poczatku produkcji od 98 trafisz lepiej wyposazona. mysle ze maks do 2000 moze cos znajdziesz.. ale wiadomo zawsze mozna cos extra trafic ale musicie to dobrze sprawdzic
BUNIA :)
Opublikowano

jestem z południa lubelskiego ale jak by była dobra szuka to bym mógł podjechać

kurde tych 323 jak na lekarstwo na jakąś konkretną to i rok pewnie można czekać :norty:

Opublikowano
jestem z południa lubelskiego ale jak by była dobra szuka to bym mógł podjechać

kurde tych 323 jak na lekarstwo na jakąś konkretną to i rok pewnie można czekać :norty:

Wiadomosc wyslana na PW :)