Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

W mojej e65 nie działa nagłośnienie. Radio nie działa, w ogóle nie mogę wejsc w opcję FM (podswietlona jest ale po nacisnieciu nic sie nie dzieje)

CD i CD zmieniarka nie są podswietlone a są tam płyty, ponadto czujniki parkowania działają (na wyswietlaczu pojawia się obrys samochodu i przeszkody) ale z głosnikow nie slychać głosu(pikania) Podejrzewam ze moze byc to wina wzmacniacza.. Czy może ktoś miał podobny problem??

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
bardzo dużo ludzi ma podobny problem i winny niestety jest wzmacniacz, hi fi logic 7 to jakieś 1100e za nówkę i rzecz niezdobywalna jako tania używka - sam szukam dwóch na tę chwilę :-) powodzenia!
Opublikowano
podlacze sie u mnie nie dziala tv navi i radio dopiero co kupilem e65 i poprzedni wlasciciel mowi ze to modul tv czy to prawda? jak to sprawdzic
Bardzo Mądry Wybór
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
U mnie problem rozwiązany. Pojechałem do speca i wystarczyło zrestartować kompa. Wszystko zaczeło działać koszt 100 zł:)
Opublikowano
bylem w 3 miejscach nikt nie wiedzial o co chodzi az trafilem w wawie na ulice minska i tam w 3-4 godz ogarneli temat wiec polecam ten warsztat jesli chodzi o elektronike bmw
Bardzo Mądry Wybór
Opublikowano
ja miałem podobny temat, i nawet czasem sie tak dzieje, a to raczej wina niskiego napiecia, jak masz niskie naiecie w baterii, to wszystkie błędy wyskakuja trakcja a to radio nie działa a to cos innego, wylącz poczekaj pare minut i zapal auto powinno działas, mozesz powtorzyc to czynnasc pare razy, zgas auto zamknij centralny potem znow odpal, jak tak robilem i za któryms razem było wszystko OK. Czasem mi sie tak dzieje. Baterie mam od nowosci wiec ma juz 8 lat przydało by sie ja zmienic, bo czesto mi własnie te błedy wyskakuja. Czy orientuje sie ktos ile kosztuje nowa oryginalna? czy mozna jakis zamiennik wsadzic samemu? czy tylko w serwisie? slyszalem ze musza skonfigurowac baterie z komputerem