Skocz do zawartości

Pytanie o programy do interfejsu OBD II

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamierzam kupić taki zestawik http://allegro.pl/interfejs-bmw-inpa-wersja-pl-e36-e46-e39-e60-e90-i2995199204.html

Skąd wziąć te programy takie jak INPA, żeby móc korzystać z kabla? One są freeware czy co? Bez problemu można je pobrać z sieci?

Wybaczcie, ale kompletnie nie jestem w temacie :P

Opublikowano
Kolega Trandolf ma w podpisie linki do pobrania Inpy z chomika :cool2: Jest tam też instrukcja instalacji:) jakiego masz windowsa?
Opublikowano
  • Autor

Win 7 Ultimate

kurcze tylko, że z chomikuj jest 50MB za free :|

Opublikowano

Ja płaciłem za to pobranie z chomika ale kosztowało mnie to chyba dokładnie 5,80zł płacąc z konta internetowego, przez smsa będzie trochę więcej ale też 10zł nie przekroczy więc spokojnie kolego :wink:

Na windows 7 musisz dodatkowo zainstalować wirtualną maszynę WMware bo Inpy nie odpalisz bezpośrednio na 7. Wiem bo przerabiałem to tydzień temu :wink: Ale kolega Trandolf wszystko pięknie opisał :cool2: Ja postępując wg instrukcji bez problemu wgrałem Inpe i działa, co prawda nie mam jeszcze interfejsu ale program odpala więc powinno śmigać :norty: Śmiało pobieraj :)

Opublikowano

Bzdura kolego, bez problemów odpalisz INPE na windows 7 :)

Wiem, bo mam i to na 64bit, bez żadnej wirtualnej maszyny.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Koledzy Inpa rzeczywiście odpaliła na windows 7 64 bit ale NCS nie działa :( jak to zrobiliście że działa Wam NCS :?: :?: :?: pomóżcie proszę bo zależy mi na tym programie :oops: