Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

VIN WBANC710X0B155354

Type code NC71

Type 530D (EUR)

E series E60 ()

Series 5

Type LIM

Steering LL

Doors 4

Engine M57/TU

Displacement 3.00

Power 160

Drive HECK

Transmission AUT

Colour SILBERGRAU METALLIC (A08)

Upholstery STOFF/LEDER REACT/OREGON/ANTHRAZIT (FBAT)

Prod.date 2003-08-06

Code Description (interface) Description (EPC)

S169A ABGASNORM EU3 EU3 exhaust emissions standard

S205A AUTOMATIC GETRIEBE Automatic transmission

S423A FUSSMATTEN IN VELOURS Floor mats, velours

S428A WARNDREIECK Warning triangle and first aid kit

S540A GESCHWINDIGKEITSREGELUNG Cruise control

S785A WEISSE BLINKLEUCHTEN White direction indicator lights

L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG NATIONAL VERSION GERMANY

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Retailer Directory Europe

S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR On-board vehicle literature German

S8SAA LAENDERSPEZ. NAVI.-FREISCHALTUNG Navigation access request,country-spec.

S8SCA LAENDERSPEZ. TELESERVICEFREISCH. Telematics access request,country-spec.

S915A AUSSENHAUTSCHUTZ ENTFALL Delete clear coat

S2RAA LM RAEDER TRAPEZSTYLING 134 BMW alloy wheel, trapezoid style 134

S548A KILOMETERTACHO Kilometer-calibrated speedometer

S851A SPRACHVERSION DEUTSCH Language version German

Okazja. Zapewne. Ale dla sprzedającego ;)

Opublikowano
...zdjęcia auta na włoskich tablicach na parkingu zakładu pogrzebowego :duh: ... skojarzenia oczywiste czy o stanie auta sprzedający informuje podprogowo ... :lol:
Opublikowano
VIN WBANC710X0B155354

Type code NC71

Type 530D (EUR)

E series E60 ()

Series 5

Type LIM

Steering LL

Doors 4

Engine M57/TU

Displacement 3.00

Power 160

Drive HECK

Transmission AUT

Colour SILBERGRAU METALLIC (A08)

Upholstery STOFF/LEDER REACT/OREGON/ANTHRAZIT (FBAT)

Prod.date 2003-08-06

S169A ABGASNORM EU3 EU3 exhaust emissions standard

S205A AUTOMATIC GETRIEBE Automatic transmission

S423A FUSSMATTEN IN VELOURS Floor mats, velours

S428A WARNDREIECK Warning triangle and first aid kit

S540A GESCHWINDIGKEITSREGELUNG Cruise control

S785A WEISSE BLINKLEUCHTEN White direction indicator lights

L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG NATIONAL VERSION GERMANY

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Retailer Directory Europe

S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR On-board vehicle literature German

S8SAA LAENDERSPEZ. NAVI.-FREISCHALTUNG Navigation access request,country-spec.

S8SCA LAENDERSPEZ. TELESERVICEFREISCH. Telematics access request,country-spec.

S915A AUSSENHAUTSCHUTZ ENTFALL Delete clear coat

S2RAA LM RAEDER TRAPEZSTYLING 134 BMW alloy wheel, trapezoid style 134

S548A KILOMETERTACHO Kilometer-calibrated speedometer

S851A SPRACHVERSION DEUTSCH Language version German

Okazja. Zapewne. Ale dla sprzedającego ;)

Takiej biedy w E60 to jeszcze nie widziałem

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

w profilu masz : szukam zadbanego....

i celujesz w e60 za 30koła?

mieszkam niedaleko ale nawet za pieniądze nie pojade obejrzeć bo już wiem co to jest

Opublikowano
Należy wziąść pod uwagę, iż zapewne auto jest nieopłacone i dojdzie jakieś 7tyspln dodatkowych kosztów, więc to już nie jest aż taka okazja.

Namieszałeś w mojej głowie

Jednym gestem, jednym słowem

Nie musisz przynosić mi fiołków i bzów,

Wystarczy mi, ŻE JEŹDZISZ BMW ;)

Opublikowano
Prawy tył był uderzony , złe spasowanie w pobliżu lampy tylnej z prawej patrząc, za duża przerwa , warto porównać do lewej i widać od razu. Za 33000 nie ma dobrych e60. 37000minimum i to 2003r.
Opublikowano
Prawy tył był uderzony , złe spasowanie w pobliżu lampy tylnej z prawej patrząc, za duża przerwa , warto porównać do lewej i widać od razu. Za 33000 nie ma dobrych e60. 37000minimum i to 2003r.

A może po prostu ktoś wymieniał lampe, albo klape - ato nie dyskwalifikuje auta. Też jestem nieufnnie nastawiony do każdego sprzedającego, ale daleki od takich wywodów na podstawie zdjęć

Ceny nie komentuje, bo dla mnie dobre auto musi kosztować - nie ma okazji na naszym rynku, a już na pewno nie u handlarzy

Opublikowano
Idę o zakład, że to auto pozytywnie zaskoczy...i piszę to zupełnie poważnie.
Opublikowano

Jestem z Mysłowic i podobnie jak kilka kilka postów wyżej nawet bym z domu nie wyszedł, żeby go oglądać!

To jest 530d!!! Za taką kasę? Dajcie spokój! Za chwilę będą sprzedawać po cenie złomu!

Opublikowano
Jestem z Mysłowic i podobnie jak kilka kilka postów wyżej nawet bym z domu nie wyszedł, żeby go oglądać!

To jest 530d!!! Za taką kasę? Dajcie spokój! Za chwilę będą sprzedawać po cenie złomu!

Nie zapominaj że to jest 'dziadek" obecnie tloczonego modelu. Inflacji w europie prawie nie ma więc nie widzę powodu żeby ceny starzejących się aut rosły a nie spadały.

Obstawiam, że auto jest godne uwagi (kobieca intuicja na chwilę pożyczona od żony) a ponieważ jesteś blisko to masz okazję to zweryfikować. Po Twoim profilu wnosze że na autach się znasz :) połowę z tego profilu zgarnąłbym dla siebie....

Opublikowano
Ludzie, skończyły się czasy gdzie E60 było rarytasem niczym Iphone w świecie nokii. Auto to poprzednia generacja, na dzień dzisiejszy kończy 10 lat!!! Może w Polsce wyróżnia się na drodze, ale jest to 10 letnie auto, z przebiegiem nieznanym, z częściami dosyć drogimi i w wieku gdzie zaczyna się dokładanie do auta. Idąc dalej, rynek aut używanych dalej kreują te same prawa co inne rynki, czyli popyt - podaż. Jeśli nie ma chętnych by kupić używaną, 10-cio letnią włoszkę za 45k PLN, to cena będzie taka jak na aukcji. Moim zdaniem jechać, oglądać, sprawdzić blachy i silnik pod kompa. Jeśli będzie w miarę OK, to brać. Auta robią spokojnie 500k km, pośmigasz 5 lat i sprzedasz :)
Opublikowano
Ludzie, skończyły się czasy gdzie E60 było rarytasem niczym Iphone w świecie nokii. Auto to poprzednia generacja, na dzień dzisiejszy kończy 10 lat!!! Może w Polsce wyróżnia się na drodze, ale jest to 10 letnie auto, z przebiegiem nieznanym, z częściami dosyć drogimi i w wieku gdzie zaczyna się dokładanie do auta.

I tu właśnie chodzi o CCC! Do zadbanego dołożysz mało lub wcale, do trupa będzie dokładane to co zostało zaoszczędzone przy zakupie ze sporą górką!

Zachęciliście mnie! Podjadę jutro zobaczyć. Nie mam co prawda sprzętu do diagnostyki, ale miernik lakieru owszem, więc zmierzę, przejadę parę km i powiem jak wrażenia.

Po Twoim profilu wnosze że na autach się znasz :) połowę z tego profilu zgarnąłbym dla siebie....

Wiesz ile trzeba zapier...ć, żeby tą gromadę utrzymać :roll:

Opublikowano
Ludzie, skończyły się czasy gdzie E60 było rarytasem niczym Iphone w świecie nokii. Auto to poprzednia generacja, na dzień dzisiejszy kończy 10 lat!!! Może w Polsce wyróżnia się na drodze, ale jest to 10 letnie auto, z przebiegiem nieznanym, z częściami dosyć drogimi i w wieku gdzie zaczyna się dokładanie do auta. Idąc dalej, rynek aut używanych dalej kreują te same prawa co inne rynki, czyli popyt - podaż. Jeśli nie ma chętnych by kupić używaną, 10-cio letnią włoszkę za 45k PLN, to cena będzie taka jak na aukcji. Moim zdaniem jechać, oglądać, sprawdzić blachy i silnik pod kompa. Jeśli będzie w miarę OK, to brać. Auta robią spokojnie 500k km, pośmigasz 5 lat i sprzedasz :)

...najprawdopodobniej to auto ma juz 500.000km przejechane ...

Opublikowano

Jak na razie szok!

Co prawda auto nie bylo serwisowane w ASO, ale odczyty z kluczyka byly regularnie od 2007 roku robione i auto ma ostatni odczyt z 10.2012 roku przy przebiegu 213000km.

Jutro podjade z miernikiem.

Opublikowano
..."odczyty z kluczyka były regularne" ...a jakie miały by byc? ... "sprzęt do przebiegu" to nie miernik grubości lakieru "dostępny na allegro" ...powodzenia
Opublikowano

Nie dajmy się zwariować! Po aucie będzie widać czy przebieg jest realny!

Poza tym jak jest dobrze cofnięty to i tak nic nie wyjdzie! Poza tym jakoś nie chce mi się wierzyć, że ktoś całe "życie" auta co roku jeździł do serwisu przebieg "ustalić".

Jasne, że jest to możliwe, ale do zweryfikowania!

Opublikowano
...auto kupione na handel czyli było bardzo tanie a jeśli coś jest bardzo tanie i nikt go nie chce kupic w DE to jest tylko jedna przyczyna ...
Opublikowano

Witam Panie i Panowie jestem zainteresowany tym samochodem sprawa wygląda tak że nie chce tego auta dłużej niż 2 lata użwyać to jest taki max i nie wiem czy wiekszośc na tym forum po prostu

nie uważa tak na tym forum że E60 to jeszcze niesamowity rartys te auto ma juz 10lat!! wiec logicznie ze juz przychodzi czas ze kosztuje 30 tyś to chyba logiczne.Mam pytanie powiecie mi coś wiecej na ten temat

chce go kupić niech on nawet jest bity nie przeszkadza mi to jeśli jest dobrze zrobiony chyba 2 lata pojeżdrze i sprzedam go za 20tyś ja to tak widzę.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie dajmy się zwariować! Po aucie będzie widać czy przebieg jest realny!

Poza tym jak jest dobrze cofnięty to i tak nic nie wyjdzie! Poza tym jakoś nie chce mi się wierzyć, że ktoś całe "życie" auta co roku jeździł do serwisu przebieg "ustalić".

Jasne, że jest to możliwe, ale do zweryfikowania!

a widziałeś tą z szydłowca 07r z 420 000km i była jak nowa!! przebieg cofnięty na 165 000km i poszła bo dzwoniliśmy z pracy gościowi zepsuć dzień ale nie pogadaliśmy

a co do pierwszego zainteresowanego. kup coś kolorowego do picia, zrobimy komputerek, zmierzymy lakier a i do aso zadzwoni się po przebieg

Opublikowano
Witam Panie i Panowie jestem zainteresowany tym samochodem sprawa wygląda tak że nie chce tego auta dłużej niż 2 lata użwyać to jest taki max i nie wiem czy wiekszośc na tym forum po prostu

nie uważa tak na tym forum że E60 to jeszcze niesamowity rartys te auto ma juz 10lat!! wiec logicznie ze juz przychodzi czas ze kosztuje 30 tyś to chyba logiczne.Mam pytanie powiecie mi coś wiecej na ten temat

chce go kupić niech on nawet jest bity nie przeszkadza mi to jeśli jest dobrze zrobiony chyba 2 lata pojeżdrze i sprzedam go za 20tyś ja to tak widzę.

W przeciągu dwóch lat to możesz wsadzić w niego drugie 20tyś żeby móc się nim poruszać i od razu zapisz sobie numer telefonu do jakiejś taniej auto pomocy :D

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

edit. mam już historię na mailu.

ostatni odnotowany przebieg

10.2012 222989km

np 10.2008 było 154

10. 2007 137tyś

05.2005 42.000km

to pół flaszki jesteś mi winny. będę za 2 tyg w myślenicach to się rozliczymy