Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ale głupota, halogen sparowany z kierunkowskazem. Tak, jakby wrzucenie kierunku miało zawsze oznaczać pokonanie zakrętu :shock:

Lepiej zainteresować się halogenem reagującym na kąt skrętu, a nie taki drut z kierunkiem podpietym na krótko. Ja też nie wiem, jak to zrobić, podaję tylko pomysł, który wydaje mi się o niebo lepszy. Zaraz wpadnie któryś z forumowych elektryków i podpowie, jak to rozwiązać.

Opublikowano

Zielo ten filmik to tylko przykład, też jestem zdania że jak doświetalnie zakrętów to od kąta skrętu, a nie od włączenia kierunkowskazu :wink: Czekamy na na forumowego elektryka :mrgreen:

znalazłem coś takiego: http://allegro.pl/bmw-e46-e53-e60-modol-doswietlanie-zakretow-i2937661320.html tylko czy to by pasowało do mojej buni i jak to podłączyć :P

edit:

wyszukałem już taki temat na forum z 2010 roku: viewtopic.php?f=31&t=120680 ale nie wniósł on za wiele