Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wtam mam problem z dachem w bmw e46 330ci 2001r,mianowicie przy przekrecenu kluczyka mruga kontrolka dachu na czerwono,naciskam nieopuszczaja sie szybu doslownie nic sie niedzieje:( ani dach nie drgnie:(,musze opuscic dach bo potrzebuje wymienic amortyzatory tylnie i zeby sie dostac do gurnej czesci musi byc otwarty dach:(,pomcy jak go zlozyc awarynie????
Opublikowano

Zacznijmy od tego że "gurnej" piszę się przez ó.

Proponuje inaczej, podepnij pod komputer i zobacz co nie tak że dachu nie chce złożyć (być może go coś blokuje), ew. nie wiem czy cokolwiek to pomoże, odepnij klemy od akumulatora, i zostaw na jakiś czas w różnych autach na różne usterki to pomaga (tak ot co miękki reset softu).

Darmowa diagnostyka, programowanie - Nowy Sącz i okolice, kontakt PW

Moja galeria: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=173808

BMW E46 320Cd CR EU4 Coupe

Scania 124l 420KM

Opublikowano
wiem ze w e36 pod tylna kanapa ciagnelo sie z taka linke, ktora zwalniala na zawiasie 2 silniczki elektryczne ( jeden od otwierania włazu a drugi od skladania dachu). Rzecz jasna potem trzeba bylo dostac sie do tych silniczkow i spowrotem je wcisnac na swoje miejsce.