Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Czy u Was też występuje taki problem po aktualizacji softu? Otóż aby podnieść całkowicie szybę, trzeba trzymać cały czas przycisk. Z tego co kojarzę przed aktualizacją, wystarczyło chwilkę przytrzymać i szyba sama się domykała?

Opublikowano
Otworz calkowicie, wcisnij zamykanie, gdy szyba calkiem sie zamknie, przytrzymaj wcisniety przycisk jeszcze przez kilka sekund
Opublikowano
Moduł musi sie nauczyć chyba gdzie jest koniec a gdzie poczatek( przez krańcówke?);) trzeba kilka razy zamknac i odtowrzyc powinno byc ok
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Po robieniu oprogramowania ista zawsze synchronizuje szyby , jesli nie można zrobic manualnie tak jak napisał kolega powyżej

Bimmer Retrofit Polska

Zajmujemy się diagnostyką, kodowaniem, programowaniem, naprawą sterowników, doposażenia moduły BMW, konwersją BMW z importu, DVD FREE, CIC seria F i E, BMW APPS, imp. naprawczych kodów FSC

Nasza firma posiada w BMW AG status External Service Partner

Opublikowano

Dzięki. Działa :)

To od razu, żeby nie zakładać nowego tematu:

- ktoś wie jak rozebrać obudowe kolumny kierownicy? Mam wrazenie ze jakis kabelek odczepil sie od calej wiazki i gdy jest mrozno, auto jest zimne, jade parkingowa predkoscia po dziurach to słychac stukanie tak jakby wlasnie plastik o plastik - odglos dochodzi z kolumny, tak mi sie przynajmniej wydaje :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

U mnie to ewidentnie jakiś plastik, albo przewód. "Usterka" ustępuje wraz z ociepleniem klimatu ;) W ciepłe dni nie ma śladu po problemie....

P.S.

Jak ja nienawidzę, jak mi coś stuka, puka, trzaska itd w aucie....

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nie przejmuj się, to się nazywa nerwica natręctw i można ją leczyć :mrgreen: :)

U mnie przechodzi z wiekiem.