Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam tak jak w temacie która firmę polecacie wchodzą tylko te które maja hamownie? Jak to znosi ten najsłabszy:/ 3.0d czyli 325d?Chce zrobić jakiś delikty program w normalnej cenie. Jak się ma do chipa DPF?
Opublikowano

W Warszawie masz kilka firm, które zajmują się chiptuningiem. Wiadomo, każdy raczej będzie chwalił tunera u którego sam robił program.

Ja "mapy" robiłem w Masters Tuning i jestem zadowolony. Nalatałem po programie około 60 k kilometrów i nie zauważyłem żadnych problemów.

Autko seryjnie z DPF-em. Diagnostyka pod kątem filtra cząstek stałych nie wykazała żadnych błędów.

Opublikowano
Ostatnio kolega w belgi pokazywał mi wykres ze swojej bmw e92 325d ze 2011r miał zrobiony program na 304km zarazie ma przejechane 20.000tys km i nic mu się nie dzieje, tylko okropnie mnie zdziwiło że można zrobić ten silnik aż na tyle kucy
Opublikowano
a co powiecie o Diagtroniku w Jankach?

A nie robią tu tylko samochodów z grupy VAG ?

Opublikowano
z 197km? motor ok ale dwumas, turbo strasznie wtedy dostanie po dupie :/

turbo jest dokładnie takie samo jak w 330d więc spoko loko, zapas jest potężny, jak nie będzie za dużo niuta z dołu to 2mas też da radę, Mastersy wiedzom jak zrobić dobry program żeby nic sie nie wysrało.