Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jakiś czas temu pisałem o wymianie linki i własnie do mnie przyszła ta odpowiednia i mam problem:/

rozbierałem klamke jakis czas temu (klamka od kierowcy przed liftem) i nie pamietam jak ja dokładnie złozyc gdy juz ja złozyłem i chce otworzyc to mi ona wyskakuje:/

prosze o pomoc

Opublikowano
dlaczego wymieniałeś linkę?? u mnie jest też mały problem z klamką w drzwiach kierowcy, czasem zdarza się że jak za nią pociągne aby otworzyć drzwi, drzwi się otwierają ale klamka już nie wraca na swoje miejsce. muszę ją pchnąc delikatnie spowrotem, wystarczy aby nią tylko ruszyć i już sama się wciąga. od środka również się to czasem zdaży, jednak z zewnątrz częściej. co może być przyczyną???
Opublikowano

ja wymieniaałem linke poniewaz pekła :/

ciezko było znalezdz odpowiednia bo te po lifcie juz nie pasuja i linki z tylnych drzwi tez nie:/

cos ci musi blokowac albo wez do panceza linki wlej pare kropel oleju moze pomoze