Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam duzy problem z moim bmw e46 318i wlasnie jest u mechanika i tez nic nie zrobil problem polega na tym ze byla przekladana z jednej karoseri do 2 pali jezdzi ale problem jest z instalacja elektryczna np caly czas dziala lewy kierunkowskaz razem z lewym swiatlem przeciwmgielnym i nie da sie tego wylaczyc ani wloczyc prawego kierunkowskazu centralny zamek czasem wariuje jak wlacze zaplon otwiera sie i zamyka caly czas az nie zgasze zaplonu drzwi raz wykrywa raz nie wykrywa swiatla tylne tez czasem mrugaja z kierunkiem nie mam pojecia co to moze byc pomorze mi ktos prosze
Opublikowano

Po takiej przekładce to raczej trudno będzie Ci pomóc na odległość z tymi usterkami, wygląda na to że coś zostało przekombinowane, albo masz uszkodzone moduł komfortu i moduł świateł.

Pozostaje Ci przestudiowane schematów instalacji i poszukiwania czy wszystko zostało poprawnie przełożone i nie ma zwarcia w instalacji.

Jednym słowem masakra :?

Schematy : http://www.bmw-planet.com/diagrams/release/en/

Opublikowano
ma ktos jakiekolwiek pomysly co moze byc nie tak?? jakas masa niepodlaczona zapomnialem dodac ze wszystko bylo przekladane do innej karoseri