Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
czy w tds 525 99r jak jest nawigacja to jest tylko radioodtwarzacz? bo kupilem takie auto i jest tylko kaseta . zmieniarki nie ma w kufsze.
Opublikowano
Tylko radioodtwarzacz, nie było "małych" (tych starszych) monitorów z CD. A zmieniarkę możesz sobie podpiąć.

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano
Przy malych navi tez byla zmieniarka do CD, bo to nie mialo nic wspolnego z navi tylko z radiem czy byl Buissnes czy Professional.
Tylko dwie rzeczy są nieskończone - wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do tego pierwszego nie mam pewności
Opublikowano
To, że może być zmieniarka, to oczywiste - ja mówię o CD w konsoli - z resztą napisałem, że nie ma monitorów 4:3 z CD, a zmieniarkę może podpiąć ...

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano
A to ja przeczytalam, ze chodzi o to ze nie ma zmieniarki w kufsze i czy mozna dolozyc CD tz zmieniarke oryginalna :mrgreen:
Tylko dwie rzeczy są nieskończone - wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do tego pierwszego nie mam pewności
  • 2 tygodnie później...