Skocz do zawartości

e46 330 zderzak mpakiet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam sedana e46 330 i mam zamontowny zderzak przód i progi Mpaket i chcę zamontować na tył z dwoma podwójnymi tłumnikami czy jest jakiś problem (tłumnik mam z m3 ) z montażem i czy z ten bedzie pasował http://allegro.pl/zderzak-tyl-tylny-bmw-3-m3-m-3-e46-coupe-cabrio-i2953518990.html . wiem że są inne natkola
Opublikowano
Wiesz, M3 to jest coupe a nie sedan, przypuszczam, ze mozesz miec problem.
Opublikowano
A to czemu? Szerszy przy nadkolach?
Opublikowano
  • Autor
ale widziałem na zlocie sedana ze zderzakiem i tłumikiem od m3 i jakoś to zrobili
Opublikowano
A nie widziales z wycietym Mpakiem po prostu pod dwie rury?
Opublikowano
A to czemu? Szerszy przy nadkolach?

dokadnie

Też się spotkałem z przeróbkami ale to była totalna rzeźba typu przecięcie zderzaka na pół, wycięcie kawałka ze środka i poklejenie z powrotem żeby był krótszy albo rzeźba nadkoli szlifierką, blachą, spawarą i szpachlą żeby były szersze...

Opublikowano
  • Autor
orginalny m3 ma szersze natkola wystarczy porównać błotnik prawy tył z klapką paliwa natkole od m3 prawie nachodzi na klapkę( błotniki jakby byłe napompowane) i zderzak od m do zwykłej przy błotnikach nie pasuje ale i to jest do zrobienia
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor
Witam ponownie potrzebuje wymiar odległości i grubość tłumników zamontowanych w m3 z podwujnym wydechem, jaki jest dokładny wymiar między jedną a drugą podwujną końcówką wiem tylko ze są 4 x 76mm np ---oo-----oo--- niemam jeszcze dyfuzora więc dlatego ten problem.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor
witam nikt mi nie powie jakie rozmiary