Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Macie racje w naszym kraju jest chora sytuacja , ja teraz wystawiłem moje 520d z 2006 r kupione w salonie z serwisem i fakturami do końca przebieg podałem taki jaki jest faktycznie 284 tysie i myślicie że ktoś dzwoni ???? na tle tych innych ofert z przebiegami poniżej 160 tys moja z tym przebiegiem to już do złomowania w oczach naszych kupujących ;-(

A wystarczy pójść po rozum do głowy no kuźwa wpisuje roczniki od 2009 i maja na kulane po 150 tysi więc jakim cudem te inne starsze mają tyle samo lub mniej ??? ;-) ale tak samo miałem z B6-tką miał na kulane 260 tysi wystawiłem miesiąc dwa i nic .. zrobiłem 190 tys sprzedany w 2 dni .... trudno tak jest i koniec .

poczekam jeszcze 2 miechy i skręcę na 185 tys czekając na zadowolonego klienta ,chociaż mam nadzieje że nie będę musiał tego robić ...

Opublikowano

Podobny? :shock: Bezczelnie przerżnięty na żywca :duh: :mad2: :duh: Nawet sobie trudu nie zadał na wymyślenie jakiejś innej bajeczki... To jest wręcz brak szacunku do kupującego - on bierze potencjalnego klienta za debila po prostu :mad2: Brak słów...

Nie wiadomo czy nie kupił floty po banku i teraz rozprowadza.

Opublikowano
Rozumiem, że to sarkazm? :)

Na kobietę już były, księdza , lekarza też...to teraz dyr banku. Nie wiem tylko czemu wybrał grupę zawodową, która w 99% przypadków jeździ służbowymi , wypasionymi furami i nie potrzebuje aut prywatnych....

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To nie ma znaczenia co on napisze, skoro na takie okazje i tak łapią się tylko tępaki. :) Myślisz, że ktoś to będzie analizował tak jak my? Taki oszołom przeczyta "dyrektor banku" i już jest podnieciony do granic i pędzi nabywać igiełkę. :)