Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Posiadam Bmw e92 Lci niestety beż M-Pakietu , strasznie napaliłem się aby już poro coś że tym zrobić , byłem dziś w aso i pani powiedziała że muszę też wymienić przednią maksie :mrgreen: , czy już ktoś przeprowadzał taka zmiane w tym modelu jeżeli tak to bym prosił o jakoś poradę i listę części które mam zakupić , bo zderzaki i progi mam zamiar zakupić nowe w aso , Dziękuje i Pozdrawiam

Opublikowano

Z zewnątrz to maska, zderzaki, progi. W środku też chcesz robić? Jak tak to kierownica i dźwignia zmiany biegów. W mpaku wewn jest też m.in. czarna podsufitka ale zakładam że bez tego możesz się obejść.

EDIT: Jak sprawdzam w realoem to wychodzi na to że maski nie trzeba zmieniać... - tylko zderzaki i progi.

Opublikowano
Tak środek też ,kierownice już zakupiłem skrzynie biegów mam DKG mieszek w m-pakiecie jest chyba taki sam , więc zostaje tylko do wymiany podsufitka i słupki na czarne , interesuje mnie sprawa że nadkolami czy zostają stare czy trzeba je wymienić
Opublikowano

Sprawdź sobie tutaj http://realoem.com/bmw/

Ale mi się wydaje że skoro masz E92 już po lifcie to maski nie 3eba zmieniać aby założyć zderzak M-pakiet. Problem miały osoby które ze swoich E92 np. 2008 rok chciały zrobić wersje poliftowe, maska w 2008 roku była trochę inna.

Opublikowano
ok dzięki sprawdzę , a jeżeli chodzi o zawieszenie m-pakiet to duża jest zmiana , chodzi mi o to czy dużo elementów zawieszenia trzeba wymieniać