Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Szukałem tego tematu ale znalazłem tylko o dsp. Jak wiadomo podstawowe nagłośnienie w x5 to raczej żenada. Mam radio business. Chciałbym zmienic przednie głośniki i gwizdki by częściej to grało. Wzmacniacz oryginalny w bagażniku. W bagażniku tuba więc basu nie brakuje.chodzi tylko o czystość dźwięku. Czy ktoś przerabial ten temat?jakie gwizdki? Jakie głośniki? Czy należy wymienić również wzmacniacz? Nie jestem audiofilem i nie potrzeba mi niewiadomo czego. Służbowo jeżdżę octavia i tam oryginalne nagłośnienie po prostu wymiata w porównaniu z x5. Nie chce wydawać kilku tysięcy. Wystarczy mi niska polka.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
standardowo nie ma wysokotonowcow w drzwiach.jest na nie miejsce.poszukaj na allegroszu wysokotonowcow do x5(kiedys widzialem), wstaw i podlacz i bedzie znacznie lepiej.naprawde duza poprawa w tym zakresie, ktorego szukasz.jesli nie znajdziesz do x5 to przypasuja tez po malych przerobkach od e39, ja takie wstawilem u siebie.
Opublikowano
Powiem tak, ja kupiłem dwie pary, jedne droższe drugie najtańsze na allegro. I nie ma różnicy, a nawet tańsze głośniej grają. W słupkach przednich jest pianka którą dopasujesz do większości głośniczków wysokotonowych. :D