Skocz do zawartości

e60 tuba subwoofer navi profesional jak podlaczyc??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jak podlaczyc tube glosnik basowy do e60 z duza nawigacja profesional, duzo trzeba przerabiac??? bo strasznie slaby bass jest, czy moze w bagazniku jest jakas opcja przystosowana do podlaczenia wzmacniacza z tuba ?????zna ktos temat???
Opublikowano

Przyjedz do mnie i zobaczysz nowe brzmienie w e60 e 61

robiłem to nie raz

tuby wzmacniacze mam na miejscu w sklepie

popytaj i sam sie zoriętuj kto ci podłaczy.

Opublikowano
Ja Ci to zrobie bedziesz miał pierd....cie basowe potęzne jak nigdy dotad nie słyszałeś w aucie.Sorki za wulgaryzm.Robie audio w bmw
Opublikowano
  • Autor
sam sie na tym troche znam nie mieszkam w polsce chcial bym tylko wiedziec jak to podlaczyc pod nawi profesional czy mam wyjscie w bagazniku jakies na wzmacniacz i tube mogl bys rozjasnic troche sytuacje??
Opublikowano
  • Autor
jesli kupil bym takie glosniki basowe http://allegro.pl/bmw-e60-e-60-subwoofer-i2937113302.html i chcialm bym je podlaczyc pod fotelami,bo u mnie chyba i niema??? bo dosc kiepsko gra navi profesional, to bez problemu da sie to zrobic???? sa tam pociagniete kable?? wystarczy tylko wsadzic wtyczki i podlaczyc??
Opublikowano
Te głośniki co podałeś są na 100% w Twoim aucie (no chyba że ktoś wymontował) przychyl się pod fotel i zerknij/posłuchaj.