Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

http://allegro.pl/bmw-e46-m-pakiet-full-i2936946829.html

Znane komuś autko?

Wygląda zacnie. Wyposażenie też fajne ;)

Trochę daleko od wawy ale może warte uwagi ?

Dane pojazdu

Art. Wartość

Numer podwozia WBAAP710X0PP11717

Kod typu AP71

Typ 320D (EUR)

Typoszereg E E46 (3FL)

Seria 3

Rodzaj konstrukcji TOUR

Układ kierowniczy LL

Drzwi 5

Silnik M47DO1

Pojemność skokowa 2.00

Moc 110

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor BLACK SAPPHIRE METALLIC (475)

Tapicerka STANDARDLEDER/SCHWARZ (N6SW)

Data prod. 2004-01-14

Wyposażenie

Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK)

S1CAA SELEKTION COP RELEVANTER FAHRZEUGE Selekcja COP ważnych pojazdów

S226A SPORTLICHE FAHRWERKSABSTIMMUNG Sportowe dostosowanie podwozia

S249A MULITFUNKTION FUER LENKRAD Wielofunkcyjność dla kierownicy

S251A REIFEN PANNEN ANZEIGE Wskaźnik uszkodzenia opon

S302A ALARMANLAGE Instalacja alarmowa

S313A AUSSENSPIEGELPAKET Lusterko zewn. z funkcją składania

S320A MODELLSCHRIFTZUG ENTFALL Brak napisu modelu

S338A M SPORTPAKET II M Pakiet sportowy II

S386A DACHRELING Reling dachowy

S411A FENSTERHEBER,ELEKTRISCH VORN/HINTEN Siłownik szyby elektryczny przedn/tylny

S423A FUSSMATTEN IN VELOURS Dywaniki podłogowe Velours

S428A WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka

S431A INNENSPIEGEL,AUTOMATISCH ABBLENDEND Lusterko wewn. ściemniane automatycznie

S459A SITZVERSTELLUNG, ELEKTR.MIT MEMORY Elektryczna regulacja foteli z pamięcią

S464A SKISACK Worek na narty

S473A ARMAUFLAGE VORN Podłokietnik przedni

S481A SPORTSITZE FUER FAHRER/BEIFAHRER Fotel sportowy

S488A LORDOSENSTUETZE FAHRER/BEIFAHRER Podparcie lędźwi kierowcy i pasażera

S494A SITZHEIZUNG FUER FAHRER/BEIFAHRER Podgrzwanie fotela kierowcy/pasażera

S502A SCHEINWERFER-WASCHANLAGE Spryskiwacze reflektorów

S508A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control (PDC)

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

S521A REGENSENSOR Czujnik deszczu

S522A XENON-LICHT Światło ksenonowe

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S550A BORDCOMPUTER Komputer pokładowy

S609A NAVIGATIONSSYSTEM PROFESSIONAL System nawigacji Professional

S650A CD-LAUFWERK Odtwarzacz CD

S710A M LEDERLENKRAD M Kierownica skórzana

S716A M AERODYNAMIKPAKET II Pakiet aerodynamiczny

S724A EDITION SPORT Wydanie Sport

S760A INDIVIDUAL HOCHGLANZ SHADOW LINE Wysoki połysk Shadow-Line

S761A INDIVIDUAL SONNENSCHUTZVERGLASUNG Ind. oszklenie przeciwsłon.

S770A INTERIEURLEISTE ALU CUBE SILBER Listwy wewnętrzne Alu Silver Cube

S775A INDIVIDUAL DACHHIMMEL ANTHRAZIT Podsufitka antracyt

S785A WEISSE BLINKLEUCHTEN Lampy kierunkowskazów białe

S787A M LM RAEDER DOPPELSP. 135 M/MISCHB. Obr. BMW ze st. le. M podw. spr. 135

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S877A UEBERKREUZBEDIENUNG ENTFALL Brak obsługi krzyżowej

S886A HOLLAENDISCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa, holenderski

S8SPA COP STEUERUNG Sterowanie CO2

Wyposażenie seryjne

S210A DYNAMISCHE STAB. CONTROL (DSC) Dynamiczny ukł. przeciwpoślizgowy

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

S832A BATTERIE IM KOFFERRAUM akumulator w bagażniku

S851A SPRACHVERSION DEUTSCH Wersja językowa, niemiecki

Edytowane przez Kunio
Opublikowano
Nie wygląda źle na pierwszy rzut oka ale przydały by się lepsze zdjęcia no i VIN.. :wink:
http://obrazki.elektroda.pl/5027143500_1344194822.jpg
Opublikowano

wygląda ładnie ale ... brak zdjęć foteli ( może a nóż by zdradziły większy przebieg ), brak zdjęć "mordy" centralnie od przodu ( żeby było coś widać )

w tej kasie to już można wybrzydzać i się czepiać oglądając

Opublikowano

Sądząc po drążku zamiany biegów, nie pełnym zdjęciu fotela nastawiałbym się na mniej lubb bardziej podniszczony środek ................. bez dokładniejszych fotek wnętrza nigdzie bym nie jechał .......... :P .

Mają coś w sobie takie czarne turaski :norty: .

Opublikowano

Dzwoniłem do właściciela.

Autko od 3 lat w kraju. Po sprowadzeniu miało 150 tys km. Autem jeździla żona.

Auto w stanie bdb. Tapicerka bdb. Jedynie wytarta trochę rączka ręcznego. Do wymiany olej jedynie.

Koleś wydaje się poważnym człowiekiem a nie jakimś cwaniakiem. Mówi że auto na zewn jak i w środku jest bardzo ładne.

Więc chyba warto jechać ;)

Opublikowano

tak jak koledzy pisali - więcej fot - kiery, fotela, pyska z bliska itd, jak chce sprzedać to parę zdjęć więcej nie zrobi różnicy.

A to że jeździła żona to akurat atutem nie jest ...

Opublikowano

Szkoda że teraz dopiero zerknołem bo byłem w piątek cały dzień w Nowym Sączu i się nudziłem czekając na towar, choć pewnie wiele bym nie zobaczył gdyż w piątek napierdzielało tam śniegiem aż miło. Wygląda fajnie, tak od siebie kupiłem pare aut w NS i zawsze byłem zadowolony :D .

Jak Ci nie podejdzie to widziałem w Tęgoborzu( po drodze do Sącza wiadomo od Tarnowa) E46 Coupe srebrna pod śniegiem ładna, blachy o ile dobrze pamiętam Francja też diesel tylko 3.0

Opublikowano

Szukam tylko touring

Właśnie, jakby ktoś był w okolicach to mógłby się przyjrzeć autku. Byłbym wdzięczny, bo ja mam ponad 400km z wawy. Oczywiście zapłacę za fatygę

Opublikowano
Na dzień dobry bardzo zapuszczone wnętrze;/ Gałka może mogła sie wytrzeć, może małżonka Pana który sprzedaje używa jakichś słabych kremów do rąk;/ A skóra...wygląda średnio, wiadomo szare mydło czyszczenie, zakonserwowanie i powinna wyglądać ładnie;)
Opublikowano
Wnętrze rzeczywiście nie zachęca. Ale przynajmniej widać że nie jest wypucowane, a stan raczej adekwatny do przebiegu
Opublikowano
Wnętrze rzeczywiście nie zachęca. Ale przynajmniej widać że nie jest wypucowane, a stan raczej adekwatny do przebiegu

Niekoniecznie adekwatne....Fotel jest wygnieciony dosć mocno. Ja sprzedawałem swoje poprzednie E46 miałem takie same stołki skórzane i auto miało przebiegu ok 280 000...uwierz mi że fotel wygladał dużo dużo ładniej tym bardziej, że nie jestem szczupły i wazne ok 100kg...Gałka tez dziwne że wytarta przy "181 000"...Kupiłem auto jakiś czas temu z przebiegiem 210 000 km i gałka jak nowa.....też w E46. Auto wg mnie ma przebieg + 100 000 albo i ze 2 razy taki, Oczywiście wyglada bardzo zachęcająco wizualnie i wyposażeniowo, poza tym 18*, M-Pakiet....kusi kusi:)

Opublikowano

Miałem E klasę z oryginalnym przebiegiem 142 tyś km i gałka była zjedzona i kiera dosyć zniszczona a czemu bo właśnie jeździła tylko kobieta obwieszona pierścionkami, też kupiec sprawdzał wszystko i był zdziwiony gałką i kierą ale nawet żarówki i inne najmniejsze pierdoły były wymieniane w ASO.

Moja żona jeździ outlanderem, kupiłem nówkę ma przebieg 41 tyś km i tak samo małe ryski na gałce i kierownicy tak samo pierścionki.

Mógłbym tu podawać wiele takich przykładów dotyczących aut kupionych w salonie i z przebiegami do 100 tyś km i jest podobnie.

Zarówno gałka kiera czy nawet fotel kierowcy nie są żadnym wyznacznikiem przebiegu wszystko zależy od użytkownika, dbania itd.

Jedź oglądnij i jak dobre bierz, bo jak czytam niektóre posty to widzę że ideologie takie są że brak słów.

Opublikowano
Dokładnie nie ma reguły. Ja mam 125tkm w 330 i kierownicę i gałkę mam jak nową a fotel wygnieciony bo jakiś grubas jeździł..
http://obrazki.elektroda.pl/5027143500_1344194822.jpg
Opublikowano

Dokładnie. Po za tym w dieslach użytkowanych w mieście zmiana biegów jest dość częsta, więc wytrzeć lewarek może się szybko. U mnie (108 000km), kierownica jak nowa, lewarek również, tylna kanapa jak z salonu, a fotel kierowcy nie zniszczony, ale są wygniecenia i na siedzisku ledwo widoczna struktura skóry. Waga kierowcy 94 kg. :mrgreen:

PS

Moja żona jest chudziutka jak gazela, a wchodzi i wychodzi z samochodu jak słoń w sklepie z porcelaną. Opieprzam za każdym razem, ale nic to nie daje. :mad2:

Opublikowano
No dokładnie hehe, żonka może być drobna, ale np. moja też lubi mocno fotel do góry i do przodu, i potem szoruje po boczkach, tak że mimo <150.000 km przebiegu niestety nie wygląda tak ładnie już (mam szmatki na fotelach). Ja też w sumie zanim się umoszczę to trochę powiercę tyłkiem :oops: no i pewnie ktoś mi potem przy kupnie powie "panie, to to ma pewnie z 300 tys na blacie" :( Tak więc reguły nie ma, tym bardziej jak auto robi trasy po 20-30 km i jednak człowiek często wsiada/wysiada.