Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam kolegów! Mam problem i już od pewnego czasu poruszalem go w "zrób to sam" ale nie wiem czy ktokolwiek tam zagląda. Potrzebuje kupić kabel do kierownicy czteroramiennej który łaczy panel multifunkcji z taśmą kierownicy. Szukałem w RealOEM ale nie wiem który to, czy nr 6 albo nr 8 ? Przesyłam link że stronką:

http://realoem.com/bmw/showparts.do?model=AP71&mospid=47665&btnr=32_1201&hg=32&fg=35

Pozdrawiam

Edytowane przez maniak_m
Opublikowano
Wg mnie jest ci potrzebny kpl. 6,8 i 9 ,bo kazdy odpowiada za inną funkcję ew. zapytaj w ASO dla pewności :cool2:
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
Pytałem. Wysyłałem maile z pytaniami i zero reakcji. Kabel łączący panel sterowania radiem z tym który steruje tempomatem posiadam, podłączenie poduszki też mam ale nie umiem namierzyć numeru tego kabla który łaczy tasme kierownicy z multifunkcją
Opublikowano
No to chyba że tak.W takim razie nr 8 jak nazwa wskazuje

Tak podejrzewałem. Dzięki sfinks

Teraz muszę go tylko znaleźć i kupić :?

Opublikowano
koszt tego kabla w serwisie to 104 pln :duh: :mad2:

104 zł? W BMWstore.pl 52zł :lol: z przesyłką. Chyba że masz na myśli inny kabel?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tylko Twój kosztuje 30$ a kolegi 6$, wię pewnie stąd ta różnica :mrgreen:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

Witam kolegów! Mam problem i już od pewnego czasu poruszalem go w "zrób to sam" ale nie wiem czy ktokolwiek tam zagląda. Potrzebuje kupić kabel do kierownicy czteroramiennej który łaczy panel multifunkcji z taśmą kierownicy. Szukałem w RealOEM ale nie wiem który to, czy nr 6 albo nr 8 ? Przesyłam link że stronką:

http://realoem.com/bmw/showparts.do?mod ... g=32&fg=35

hej miałem dzis okazje miec w rekach przyciski multifunkcji i kabelek nr 6 do twojej kierownicy, tylko nie mieli tego co szukamy :mad2: Co nie zmienia faktu ze osobno by nie sprzedali tylko w komplecie :mad2: WIZUALNIE WEJSCIE na ten kabelek było identyczne jak u mnie wiec moge stwierdzic ze sa takie same

KOZIOL
Opublikowano (edytowane)

Wiesz co, ja wzialem kabel od wentylatora z kompa, wypialem z niego pina i smiga ze az milo.

Jezdze juz rok. Wazne zeby byl kontakt i tyle.

EDIT: Sorry, to nie ten. Ten to bierzesz jak do stacji CD byly kiedys. Zaden problem dostosowac :).

Edytowane przez dxtr71