Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, ostatnio zauważyłem dziwne zjawisko u siebie. Z racji, że jest troche śniegu momentami to przytnę sobie boczka i gdy dam trochę bardziej w palnik to zdarza się czasem, że tak jakby czuć zapach oleju z nawiewu ale właśnie nie zawsze. Delikatnie kapie mi z łączenia skrzyni z silnikiem bo mam do wymiany oring i zastanawiam się czy mogę łączyć to właśnie z tym czy jest to coś bardziej niepokojącego?

(OO=[][]=OO)

Jeżeli Bóg byłby za przednim napędem to chodzilibyśmy na rekach!

Opublikowano
być może kapie Ci na rozgrzany wydech i dlatego tak czuć. U mnie kapie z korka spustowego w misce i jest to samo czasami kropla poleci na rure wydechową i ładny zapach zaczyna się odczuwać xd
Opublikowano
No właśnie też miałem takie wrażenie, bo wszędzie sucho, przepustnica sucha więc nie bardzo ma skąd a zapach własnie typowo przypalonego oleju :cool2:

(OO=[][]=OO)

Opublikowano
nie, bo sprawdzałem wszystko dokładnie. Jedyny widoczny wyciek to tak jak mówie łączenie skrzyni z blokiem więc prawdopodobnie to wina własnie tego

(OO=[][]=OO)