Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zakupiłem właśnie BMW e34 z 93 roku wersja Touring 2 litry benzyna i mam pare problemow:

1. Z tego co wiem te auta miały orginalnie alarm z pilotem ( niestety pilota nie dostalem ) . czy jest mozliwosc gdzies takiego dokupienia niewiem ASO czy jakis universalny i zaprogramowac , czy musze nowa centralke do kupowac z pilotami i sie pod stara podlaczyc lub wymienic.

2. posiadam podwojny szyberdach, ale nie dziala . prubowalem go restartowac czy cos po dodaniu pradu z akumulatora otwiera sie i zamyka i tyle . ( wina modulow jak tak to moze ktos powiedziec dokladnie ktorego i gdzie sie znajduje ).

3. po wbicu wstecznego nie pala sie lamki ale jak wlacze halogeny + przeciw mieglne z tylu to sie pala . ( czujnik cofania czy cos w kablach na walone ? )

4. telepie drazkiem zmiany biegow glownie na 3

5. po przejechaniu po nie rownosci ( dziura, kanal czy cos ) jest dosc glosny stuk i trzesie cala buda przod .

to chyba tyle z tego co zauwazylem :) prosilbym o jakies pomysly i opowiedzi :)

viewtopic.php?f=71&t=117569

Opublikowano
3. Sprawdź bezpiecznik, bo często się palą. Nr 15 bodajże. Dalej sprawdź czy nie ma problemów z wiązką klapy, jeśli nie to pod auto i w skrzyni masz stycznik.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9u4h0flHW1qarea0o1_500.gif

Posiadam sporo części z e34 na sprzedaż. Kompletny silnik M20B20.

GG: 12785321

Opublikowano
3. Sprawdź bezpiecznik, bo często się palą. Nr 15 bodajże. Dalej sprawdź czy nie ma problemów z wiązką klapy, jeśli nie to pod auto i w skrzyni masz stycznik.
w moim przypadku chyba 12 . Bezpieczni nr.15 u mnie jest pusty.
1. Ja też kupiłem bez pilota ' date=' Ponoć wystarczy kupić na allegro kluczyk z pilotem (który musisz dorobić) i wystarczy zaprogramować. (bynajmniej tak mi mówili [/quote']

Aha no wlasnie duzo mowia i niewiadomo jak to jest do konca . Nie sprawdzasz u siebie i co do kluczyka trza oryginal kupic czy jaki kolwiek od centrlek jakie proonuje np. Firma stig na allegro

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.