Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstępie bunia z Angli

Kupiłem już przełożoną i nie właczalem tempomatu bo nie ma gdzie ale do sedna

1.po wciśnięciu przycisku na kierownicy(multifunkcja kiera góra czarna dół srebrny)nie zapala się kontrolka( test zegarów pali się)

2.pod kierownicą zielona kostka ma wszystkie przewodny instalacja jest

3.bezpiecznik sprawny

4 przyciski od radia działaja

jedyna mozliwośc jaka mi przuchodzi do głowy to że pzekładali pedały i mogli coś nie założyć lub w kierownicy coś odłączone ale boję się zdejmować tą cholerna poduszkę bo trza aku odłączyć

5.kabel ma przyjśćna dniach wiec jeszcze nic nie diagnozowałem

ma ktoś może jakieś pomysły od czego zacząć?

Opublikowano
Tempomat (multifunkcja) był w standardzie czy dołożony ? Jak dołożony to możliwe, że brakuje przewodu z od kierownicy do komputera. W tej sytuacji sterowanie radiem i podświetlenie będzie działać. Sprawdzanie najlepiej rozpocząć od przeczytania instrukcji dot. montażu multifunkcji.
Opublikowano

Kabel jeszcze nie przyszedł(obd) przewody od kierownicy sa puszczone tak jak pisałem w zielonej wtyczce sa wszystkie temat dokładania czytalem

czegoś mi brakuje przy pedałach jak sie dostanę to zrobię zdjęcie jak to wygląda od spodu

dostałem się pedał hamulca ma jakis dziwny czujnik bez zadnych styków czy blaszek tak jakby magnetyczny

teraz kolej na bedał sprzegła