Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Co może być przyczyną świecenia się tej kontrolki? Klocki są, płyn jest, czujniki też są przyczepione może któryś z nich padł? Zaświeciła mi się jak spadły pierwsze śniegi.

http://img849.imageshack.us/img849/6523/zegaryt.jpg

Opublikowano
miałem to samo,musiałem kupić nowe czujniki do klocków,tylko nie wiedziałem który mi wysiadł,bo jest ich dwa,musiałem kupic dwa nowe i kontrolka zgasła.A co dziwne te stare czujniki na wygląd nie były uszkodzone,ale musiało cos być z nimi bo mi sie kontrolka zapalała
Opublikowano
jednak kabel był przerwany połączyłem go to kontrolka na chwile zgasła i znów się zapaliła, próbowałem odwrotnie podłączyć i dalej świeci. Może trzeba komputerem usunąć tą kontrolkę a jak nie to kupie nowy kabelek.
Opublikowano
Jak już je połączyłeś na na 2giej pozycji kluczyka przytrzymaj wciśnięty pedał hamulca przez ok 20-25 sekund. Kontrolka zgaśnie jeśli nie ma przerwy w obwodzie.