Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewien problem z betką e 36 z 1.8 silnikiem 113km...

Wszystko było okej do momentu dodaniu gazu na pełne obroty i strzał ze sprzęgła na zakręcie zgasł i nie chciała już odpalić. Od razu mówię że jechałem na gazie i nigdy mi się tak nie stało samochód ma przebieg 397tyś...

Proszę o pomoc jaki może być problem i od czego zacząć. Gaz jest taki że bez benzyny nie odpali najpierw benzyna i powyżej 2500 obrotów przekłada na gaz z benzyny...

Opublikowano
Na benzynie tez nie odpala? To zerknij na pasek rozrzadu moze strzelil jak tak katujesz auto ;)
Opublikowano

Pasek od rozrządu nie dawno był wymieniany i nie strzelił...

A na samym gazie nie moge odpalić bo nie mam takiej opcji w tym przełączniku... Bo tam jest tylko jeden przycisk i zawsze jak mi brakło paliwa to nie mogłem zapalić samochodu chociaż był gaz bo potrzebował na rozruch benzyne... Bo przy 2500 obr... dopiero się przeskakiwał na gaz... I niewiem co mogło się stać ;<

Opublikowano
To że pasek niedawno byl wymieniany to nic nie znaczy:) Sprawdz go. Moglbyc tez wystrzal z gazu i zniszczyl przplywomierz