Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy taki zestaw zagra

http://www.bigdogaudio.de/car-hifi/bmw-sound-tuning-1er-3er-5er-e.html

za 700€ sa 2 suby, dwa glosniki w drzwi i przy lusterkach. dotego wzmak kable trzeba dokupic.

to co wyczytalem to suby i w drzwiach maja po 80 RMS i wzmak ma 4 x 120RMS nie za duzo chyba raczej napewno glosniki powinny byc mocniejsze od wzmaka

ma ktos to w aucie?

Opublikowano
Przecież to chyba jest ten sam zestaw Gladen'a, jaki sprzedają we Wrocławiu w firmie Hornhagen :wink: ppatryk bodajże niedawno montował coś takiego u siebie w e92
Opublikowano
tak to jest ten zestaw gladen one co w hornhagen ale oni mają bez wzmacniacza za 2k zł. Sam wzmacniacz gladena to koszt ponad 1 tys. Ja kupiłem od nich też zestaw dedykowany do BMW ale nie gladen one tylko jakiś mocniejszy mi zaproponowali, był też trochę droższy. Do tego wzmacniacz Crunch. Całość za ponad 3 kafle. Plus montaż tego 1 tys. w renomowanym punkcie car audio w Poznaniu......Gra mega dobrze:) słucham głównie tech-house itp.
Opublikowano
2 tysie za same glosniki hardorce.no ja polszczyzna towary drozsze niz na zachodzie. Tu zestaw 6 glosnikow 1400 :roll:
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Do minimaldave: pewnie Audiocomplex, tak? Z jakiego zestawu startowales? Z HiFi (S666A - tego, co nie ma tweeterow w slupkach i 16cm pod siedzeniami), czy HiFi Professional (S667A - Ten z Logic7 i tweeterami i innymi dodatkami). Jestem bardzo ciekawy, wlasnie tej roznicy w zaleznosci od punku startowego. Bo te zwykle HIFi graja slabiutko i tutaj bardzo łatwo o spektakularna roznice. Mialem taki zestaw w e60. Natomiast ten 667 gra juz znacznie lepiej, ale do dobrego zestawu "custom" mu mino wszystko daleko - stad pytanie.

Ja mam w pudelku Audio System 200 i nie wiem, czy jest sens to montowac do mojej E90. W tej chwili mam HiFi Pro w e90. Do tego mam duzo sprzetu z moich poprzednich aut łącznie z monoblokiem Alpine 1kW i dużym mocnym rockrodem właśnie z Audiocomplexu.