Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam następujący problem.Mianowicie moja e36 M50 nie odpala.Nie słychać pracy pompy paliwa.Kiedy podłącze ją na krótko to pompa pracuje jednak auto nadal nie pali.Co może być przyczyną proszę o pomoc.
Opublikowano
Witam masz gazik???? Wiesz czesto jest tak ze jak zabraknie paliwa pompa (nie koniecznie) moze sie zapowietrzyc! Mialem taka akcje!! I wtedy tak jak mowisz ona pracuje slychac ale nie podaje paliwa! Wiec zalatw sobie węrzyk przeswitujacy tak zebys sie nie opil bezynki i niech ktos wlaczy zaplon a ty zaśsij i powinno ruszyc!! Pamietaj ze jak za kazdo razowym wlaczeniu pompa dziala ze 3 sek i sie wylacza i jak uruchomisz silnik to juz caly czas dziala!! Jak jestes pewni zy masz waszke i pompa dziala to sie zassala!! Proboj!!
BMW a to dobre jest!!!!!
Opublikowano

Mimo , ze dziala wyciagnieta to nie znaczy , ze jest ok .

Jak wymienialem swoja (tez autko nie palilo) to jak lezala na stole dziala , ale potrafila sie zawisic na chwilke , a na aucie nie dziala wcale .

Oczywiscie jest to moj , indywidualny przypadek :wink:

Opublikowano

ja tez mailem tak, ze na aucie pompa nie dzialala, a na wyciagnieta na stole chodzila.

opor jej byl tak duzy, ze palila mi bezpiecznik 23. chyba szczotki sie konczyly juz. wymienilem na nowa podrobke i odpukac -smiga

a przez to niestety musialem nadgodziny w pracy robic :-) i czekac az laweta po mnie przyjedzie.

Rafi DJYendruh

sharky: srebrne E24 635 CSiA

Citroen XM oraz GMC Savana

GG # 142068

[email protected]

Opublikowano
A widzisz to czyli to niepalenie nie koniecznie wnika z pompy!! Mogla ci cewka wysokiego napiecia poleciec, jest kilka przyczyn. Wiesz ostatnio to opisywalem z jakims klubowiczem byl dlugi post na temat tego!! Takze :search: :cool2: :D :) Jak by cos wal jak w dym wspólnymi siłami z klubowiczami ci pomozemy!!
BMW a to dobre jest!!!!!
Opublikowano
Auto stoi już tydzień w warsztacie.Mechanik doszedł dotego że sterownik był żle umocowanu i coś nie tak było z jego stykami.Teraz auto odpala jednak gdy silnik nagrzeje sie troche i samoczynnie gaśnie.Zupełnie nie wiem co robić
  • 2 miesiące temu...