Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Poszukuje felg o takim wzorze jak w ogłoszeniu http://moto.allegro.pl/oryginal-bmw-e39-17-cali-i2853010077.html , nie moge znalezc dokładnie takich o jakie mi chodzi... A szukam felg z M5 e39 firmy R.O.D , a te w ogłoszeniu to bbs i sa skrecane a ja wolałbym jednoczesciwe. interesuje mnie rozmiar 17x8J i 17x9J et20. Wie ktos z was moze czy sa takie R.O.D-y wogóle :?: bo rozmiar 17x8,5J i 17x10J znalazłem ale ten tył za szeroki jest :mad2: ! Pomózcie :wink: .
Opublikowano

DZIEKI wielkie kolego za odpowiedz i ta stronke, mam pytanie;

1: Myslałem ze sa 8J i 9J, bo te 8,5J i 10J to chyba sa za szerokie do e34? Jak myslicie ?

2; Miał ktos z was takie? co z obcieraniem o nadkola :?:

3; Jaki rozmiar opon trzeba zastosowac na felge 17x8,5J i 17x10J, chodzi mi o realia, nie wykresy i tabelki :nienie: , jakie stosowaliscie zeby było ok? Pomózcie mi koledzy bo strasznie mi sie podobaja takie fele z RANTEM ;-) Musze takie miec :!: Z góry dzieki za odpowiedz. . .