Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kupiłem beemke gdzie były pourywane takie zaczepy, gdzie półka się trzyma(tam gdzie głośniki) Gdzie idzie kupic taką czesc na allegro przeszperałem i nic nie ma ewenrualnei jak zrobic jakas dorobke samemu żeby wszystko działało?

Pozdrawiam

Opublikowano
jest mocowanie na głośnik w sensie ta siatka i tam gdzie powinny byc te takie zaczepy na półke sa jakies blaszki tylko. i półka wylatuje nie trzyma sie
Opublikowano
Możesz szukać na szrocie jak mówiłam, ja miałam z jednej strony zerwane i dokleiłam można powiedzieć taką plastikową formę podobnego kształtu, sama zrobiłam z siostrą wykorzystałyśmy sprzęt do klejenia tipsów :lol: muszę pochwalić kleje kosmetyczne są naprawdę trwałe a te masy wystarczy uformować można nawet kolor dobrać hehe więc chwila zabawy i mam tobie radze też coś na własną rękę posklejać tylko pamiętaj ze ma się ruszać żebyś na stałe nie przykleił półki.
Opublikowano