Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Generalnie rzecz biorąc ,ma taki problem . Moje auto nie ma czujników cofania http://allegro.pl/kamera-cofania-bmw-3-e90-e91-5-e39-e60-e61-x5-x6-i2853881690.html i znalazłem coś takie jest to kamera cofania , tylko ją trzeba podłączyć przez przewody video do monitora . Myślicie ze jest możliwość podłączenia tego to głównego monitora na konsoli ? I co byście polecali żeby zrobić te czujniki parkowania , jakiś zestaw nie wiem może oryginały kupić ? Na pewno ktoś jest w podobnej sytuacji dzięki za odpowiedz

Opublikowano
czujniki to lepiej kup używane i nie będziesz miał problemu z ich podłączeniem a z tą kamerką to sam jestem zainteresowany ale tutaj albo trzeba będzie dołożyć jakiś interfejs multimedialny org BMW / Dension lub jeszcze coś innego ale to mądrzejsi niech się wypowiedzą :)
Opublikowano

No własnie ktoś mógłby się wypowiedzieć . Ja bym wolał ta kamerkę cofania niż czujniki ;p . Bo ta seria 5 E60 troszkę kobyła , wcześniej miałem mercedesa clk i on był dużo mniejszy . Nie wiem gość na aukcji pisze ze dedykowana do E60 ta kamerka . Ale pytanie jak ją podłączyć do konsoli głownej ?

?

Opublikowano
Owszem - dedykowana , bo możesz ją zamontować w miejsce oryginalnego o czym jest informacja w opisie. Generalnie pomijając to że nie podłączysz tego bez modułu , to jakoś z tej kamery będzie naprawdę żenująco niska. Jeśli chcesz kamerę której nie wstyd zamontować to kup Alpine hce-c210rd i będzie ok. Do tego musisz mieć moduł np Dension GW500 i już.