Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,chciałbym tylko o potwierdzenie czy mam racje,na forum napisano juz wiele na ten temat ale dziwi mnie pewna sprawa.W moim 525td 1996 czasami gdy autko dostanie w piz.....wywala płyn chł,samochodzik gdzeje sie i staje,po dolaniu jest ok,ale ostatnio zrobiłem ok 10000 tys w przeciagu ok 3 miesiecy,zdarzyło sie to 3 razy.Teraz jestem w pl i chce zrobic z tym porzadek,jestem przekonany ze to głowica ew uszczelka,ale samochodzik ciagle jezdzi :) 26 godz ciagłej jazdy(z belgi) i jedyna zmiana to pluje olejem gdy zwieksze obroty(na full),w zbiorniku chłodzacym nie ma oleju.Moze ktos miał podobną sytuacje?pozdrawiam

viewtopic.php?f=72&t=117890

Opublikowano
Sprawdź skąd ucieka płyn. Skąd pluje olejem? Nic konkretnego nie napisałeś. Jak chcesz takim autem jechać taki kawał to życzę powodzenia. Nie łatwiej znaleźć wyciek i go zlikwidować? My na odległość nie sprawdzimy za Ciebie skąd ucieka płyn
Opublikowano
Znów atakuję.kolego tytuł poprawny prosze :wink: ,nie będzie go w czasie operacyjnym doczekamy się destrukcji. POzdr :cry: Bez urazy--reg. viewtopic.php?f=72&t=117890 Czekam.

Tobie się chyba nudzi, bez urazy :D

Pozdrawiam.

Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa

Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dla czego

Na warsztacie łączymy teorię z praktyką: nic nie działa i nikt nie wie dla czego!!!

Cięcie plazmowe oraz usługi tokarskie http://ttcs.pll/

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Znów atakuję.kolego tytuł poprawny prosze :wink: ,nie będzie go w czasie operacyjnym doczekamy się destrukcji. POzdr :cry: Bez urazy--reg. viewtopic.php?f=72&t=117890 Czekam.

Tobie się chyba nudzi, bez urazy :D

Pozdrawiam.

Nie przesadzaj, mod raz, drugi, trzeci odpuści, a potem będzie taki syf na forum, że własnego tematu nie znajdziesz.

W dodatku jak Danii nie wywiąże się z obowiązku pilnowania porządku na forum, to jemu się dostaje od administracji.

Jakoś nie robisz problemów jak inni moderatorzy od razu bez ostrzeżenia kasują całe tematy. :roll:

Opublikowano
kupiłem autko i pojechałem na belgie,stan wizualny był ok,własnie wrociłem do pl,podczas drogi zagotował mi sie,tam podczas urzytkowania tez i oczywiscie na powrocie.Widocznych wyciekow niema,poprostu temp momentalnie rosnie,silnik gasnie,ale tylko wtedy kiedy dostanie ostro po garach,a skoro pluje olejem to płyn musi znikac gdzies w silniku,poprawcie mnie jesli sie myle...
Opublikowano

Ja wiem ale to jest forum trzeba dyskutować, zadawać pytanie musi się coś dziać inaczej będzie nudno, ale to jest

oczywiście moje zdanie, i nikogo nie chciałem urazić. sorki za OT.

Pozdrawiam.

Dyskutować trzeba,zadawać pytania też, lecz porządek musi być a od tego jest regulamin więc polecam przeczytać viewtopic.php?f=72&t=117890

Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa

Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dla czego

Na warsztacie łączymy teorię z praktyką: nic nie działa i nikt nie wie dla czego!!!

Cięcie plazmowe oraz usługi tokarskie http://ttcs.pll/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.