Skocz do zawartości

BMW M3 GTR SUMOPOWER z U.K.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
To jest zwykłe M3 tyle że z ospojlerowaniem od GTR'ki nawet tam jest napisane
Opublikowano
  • Autor

Spokop okreslenie

To jest zwykłe M3 tyle że z ospojlerowaniem od GTR'ki
.Mam pytanko ile M3 widziales w zyciu ze pozwalasz sobie okreslac je mianem zwyklych.A co tam jest napisane to ja wiem dokladnie , ale moze ty powinienes poczytac dokladnie. Pozdrawiam

A i calkiem zapomnialem jak juz cos to Orginalne ospojlerowanie od GTR wykonane z wlukna weglowego

Opublikowano
M3 widziałem niewiele ale w porównianiu z GTR jest ich dosyć dużo i według mnie przy GTR są zwykłe a to że nie czytałem dokładnie to masz racje bo tylko rzuciłem okiem
Opublikowano
  • Autor
porównianiu z GTR jest ich dosyć dużo

Pewnie, z tego co wiem GTR jezdza tylko po torach wyscigowych a nie po naszych ulicach.To sa bolidy nie dopuszczone do ruchu. Chyba ze sie myle i smigaja, niejestem specem w tej dziedzinie.

Opublikowano
Ja nie widziałem fotek realnego M3 GTR dopuszczonego do normalnego ruchu więc chyba jeżdżą tylko po torach wyścigowych
Opublikowano
To jest zwykłe M3 tyle że z ospojlerowaniem od GTR'ki nawet tam jest napisane

Taka zabawka dla pozera z konsolą do gier :wink:

Opublikowano
  • Autor
Wlasnie to jest cos czego nie kumam co oni maja z tymi konsolami do gier w autach. :think:
Opublikowano
Niech nikt nie mowi,ze nie jest piekna......... :!:
2FST4U
Opublikowano
Wlasnie to jest cos czego nie kumam co oni maja z tymi konsolami do gier w autach. :think:
Szczerze mówiąc to też nie wiem :?
Opublikowano

bardzo podobna do tej z Most Wanted :)

ciekaw jestem co on ma po prawej stronie tylnego spojlera na klapie?

Największe forum maszyn budowlanych www.kopaczka.pl
Opublikowano
ciekaw jestem co on ma po prawej stronie tylnego spojlera na klapie?

Wlew gazu :mrgreen: :roll2:

Opublikowano
ale ten wydech w progu jest szpetny psuje wizerunek autka. :duh:
Opublikowano
Niestety chłopaki w większości mają racje :cry2: To tylko piękna kopia tego co zostało stworzone chyba ludzką ręką!Mam właśnie przed sobą lutowe wydanie najlepszego z brytyjskich magazynów "PERFORMANCE BMW".Tam jest całkiem pokazny artykół oraz wspaniałe zdjęci tego cudeńka.Zostało ono stworzone przez SUMO POWER www.sumopower.com +448712261076 i cały kit moze mieć każdy no może prawie i tu odsyłam do www.be-notorious.co.uk. Zmiany objęły głównie nadwozie bo silnik dostał tylko carbonowy filter oczywiście z górnej półki GruppeM HKS wyczynowe świeczki i Castrol Edge olej którego osobiście nie polecam bo dzięki niemu obruciło mi panewke w mojej M-ce :mad2: Ciekawy jest wydech a w zasadzie jego brak bo to naprawde muzyka(sprawdzałem)Te "klapki" z lewej strony to ATL podwójny port filtra paliwa.Moc silnika określają na standardową zresztą wyjaśnia to obecny właściciel jak i to dla czego go sprzedaje.Osobiście uważam że auto nie miało szczęścia i nie trafiło do konesera tylko "buraka"któremu podobają się pewnie vauxhalle nova po tuningu!I tu wyjaśniam -KLIENT DOSTAŁ TO CUDO ZUPEŁNIE ZA FREE!!!!!! jako nagrodę.Nawet w gazecie piszą że byłby to WSTYD przywrócić to auto do standardu.Co do ubezpieczeń w GB to fakt są wysokie ale 1)zarobki też są nie małe 2)płaci sie co miesiąc z kąta a nie jednorazowo 3)istnieje wiele firm ubezpieczeniowych zajmujących sie BMW oraz autkami po poważnych modyfikacjach dające znaczne upusty!Może powodem wyzbycia sie "Laleczki"jest jej dzwięk uniemożliwiający słuchanie wieśniackiej chinduskiej muzyki w środku!!!!!!!!!!!!
Opublikowano
Ta klapka o którą niewątpliwie chodzi to taki bajer do regulacji tylnego skrzydła bo jest ono w pełni nastawne jak na Do-Luck Type1 przystało :norty:
Opublikowano
jest wersja uliczna GTR, ktora oczywiscie swoj początek miala na torze....:):

http://www.rsportscars.com/eng/cars/bmw_m3gtr.asp

Czy ta wersja wyjechała kiedyś na drogi?

jasne, bodajże w 2001 roku, kiedyś widzialem na ebay-u jedna do sprzedania.... :modlitwa:

350 kucy, silnik jest zdławiony z 450, a w wersji wyscigowej ma 500......

samochód waży 1300 kg.......to musi jezdzic :)