Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spokop okreslenie

To jest zwykłe M3 tyle że z ospojlerowaniem od GTR'ki
.Mam pytanko ile M3 widziales w zyciu ze pozwalasz sobie okreslac je mianem zwyklych.A co tam jest napisane to ja wiem dokladnie , ale moze ty powinienes poczytac dokladnie. Pozdrawiam

A i calkiem zapomnialem jak juz cos to Orginalne ospojlerowanie od GTR wykonane z wlukna weglowego

Opublikowano
M3 widziałem niewiele ale w porównianiu z GTR jest ich dosyć dużo i według mnie przy GTR są zwykłe a to że nie czytałem dokładnie to masz racje bo tylko rzuciłem okiem
Opublikowano
porównianiu z GTR jest ich dosyć dużo

Pewnie, z tego co wiem GTR jezdza tylko po torach wyscigowych a nie po naszych ulicach.To sa bolidy nie dopuszczone do ruchu. Chyba ze sie myle i smigaja, niejestem specem w tej dziedzinie.

Opublikowano

bardzo podobna do tej z Most Wanted :)

ciekaw jestem co on ma po prawej stronie tylnego spojlera na klapie?

Największe forum maszyn budowlanych www.kopaczka.pl
Opublikowano
Niestety chłopaki w większości mają racje :cry2: To tylko piękna kopia tego co zostało stworzone chyba ludzką ręką!Mam właśnie przed sobą lutowe wydanie najlepszego z brytyjskich magazynów "PERFORMANCE BMW".Tam jest całkiem pokazny artykół oraz wspaniałe zdjęci tego cudeńka.Zostało ono stworzone przez SUMO POWER www.sumopower.com +448712261076 i cały kit moze mieć każdy no może prawie i tu odsyłam do www.be-notorious.co.uk. Zmiany objęły głównie nadwozie bo silnik dostał tylko carbonowy filter oczywiście z górnej półki GruppeM HKS wyczynowe świeczki i Castrol Edge olej którego osobiście nie polecam bo dzięki niemu obruciło mi panewke w mojej M-ce :mad2: Ciekawy jest wydech a w zasadzie jego brak bo to naprawde muzyka(sprawdzałem)Te "klapki" z lewej strony to ATL podwójny port filtra paliwa.Moc silnika określają na standardową zresztą wyjaśnia to obecny właściciel jak i to dla czego go sprzedaje.Osobiście uważam że auto nie miało szczęścia i nie trafiło do konesera tylko "buraka"któremu podobają się pewnie vauxhalle nova po tuningu!I tu wyjaśniam -KLIENT DOSTAŁ TO CUDO ZUPEŁNIE ZA FREE!!!!!! jako nagrodę.Nawet w gazecie piszą że byłby to WSTYD przywrócić to auto do standardu.Co do ubezpieczeń w GB to fakt są wysokie ale 1)zarobki też są nie małe 2)płaci sie co miesiąc z kąta a nie jednorazowo 3)istnieje wiele firm ubezpieczeniowych zajmujących sie BMW oraz autkami po poważnych modyfikacjach dające znaczne upusty!Może powodem wyzbycia sie "Laleczki"jest jej dzwięk uniemożliwiający słuchanie wieśniackiej chinduskiej muzyki w środku!!!!!!!!!!!!
Opublikowano
Ta klapka o którą niewątpliwie chodzi to taki bajer do regulacji tylnego skrzydła bo jest ono w pełni nastawne jak na Do-Luck Type1 przystało :norty:
Opublikowano
jest wersja uliczna GTR, ktora oczywiscie swoj początek miala na torze....:):

http://www.rsportscars.com/eng/cars/bmw_m3gtr.asp

Czy ta wersja wyjechała kiedyś na drogi?

jasne, bodajże w 2001 roku, kiedyś widzialem na ebay-u jedna do sprzedania.... :modlitwa:

350 kucy, silnik jest zdławiony z 450, a w wersji wyscigowej ma 500......

samochód waży 1300 kg.......to musi jezdzic :)